Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №466 від 16.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

“Волинський каток” і битва за Тернопіль

Два абсолютно різні за своїм змістом поєдинки провів минулого тижня рівненський “Верес”. Проте, як зазвичай трапляється із рівнянами - обидва рази вони поступилися.

Минулого вівторка у Луцьку команда Віталія Шевчука зіграла спаринг-матч проти вищолігової “Волині”.

Команда Віталія Кварцяного, користуючись тижневою перервою у Прем’єр-лізі (викликаною поєдинками національних збірних) вирішила провести генеральне тренування і перевірити свої сили на рівнянах.

Гра справді стала тренуванням для “Волині” і нічним страхіттям для “Вереса”.

Уже на перших хвилинах поєдинку три слушні нагоди для взяття воріт команди гостей втратив бразилець Майкон. Спершу він перевірив на міцність стійку воріт, а потім і надійність голкіпера рівнян.

Гол назрівав і зрештою гості від нього сховатися не зуміли. Шарпар розібрався із декількома суперниками і потужно пробив у дальній кут - 1:0.

Згодом нарешті відзначився і Майкон. Після удару того ж Шарпара і відскоку від стійки воріт бразилець головою доправив м’яча у сітку.

Ще до перерви голом встиг похизуватися і сам Шарпар.

Після відпочинку круговерть перед воротами “Вереса” продовжилася. У складі господарів поля по черзі відзначалися Пічкур, Майкон, двічі Рачич, та один із потенційних новачків луцького клубу.

У відповідь рівняни зуміли провести лише гол престижу. 8:1 - на користь команди Віталія Кварцяного. Хоча, об’єктивно - у ворота команди гостей могло влетіти і вдвічі більше голів.

А вже у суботу в Тернополі у рамках чемпіонату України “Верес” протистояв “Ниві”.

Господарі забили два голи в дебюті кожного із таймів (двічі відзначився Олександр Розман). Рівняни відповіли дуплетом у виконанні Олександра Любара, для якого це перші точні удари у нинішньому сезоні.

І все ж нічию команда Віталія Шевчука знову не втримала. Перемогу “Ни-ві” приніс Володимир Пришнівський.

У пасиві “Вереса” сім поразок у сімох матчах чемпіонату.

Гру наступного туру рівняни проведуть вдома 18 вересня проти іллічівського “Бастіону”.

16.09.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 16.09.2010p. 
На головну сторінку