Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №467 від 23.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Давні традиції

Гайда на ярмарок!

У Рівному відкривається сезон ярмарків, ціни на продукцію яких будуть значно нижчі, ніж нам сьогодні пропонують на ринках та у супермаркетах.

За словами першого заступника голови Рівненської ОДА Анатолія ЮХИМЕНКА, мета, яку вбачає обласна влада у проведенні низки таких ярмарків - бажання задовольнити потреби населення міста в основних продуктах харчування, зупинити необґрунтоване зростання цін та витіснити посередника-спекулянта між виробником та споживачем. Таким чином, 18 вересня у Рівному пройшов перший із трьох запланованих ярмарків. Інші два відбудуться 2 та 9 жовтня на вулиці Набережна.

Понад сотню машин з’їхалося 18 вересня з усіх районів області до Рівного, власне з яких і вели продаж. За порядком стежила охорона, а приємну атмосферу створювали фольклорні колективи.

- Це була досить кропітка робота - домовитися з такою кількістю виробників про надання їх продукції для ярмарків, - наголошує Анатолій Юхименко. - Когось довелося вмовляти, переконувати, комусь пропонувати допомогу, проте головне, що нам це вдалося і кожна родина зможе купити продукти за помірними цінами і щось заготовити на зиму.

Також Анатолій Олексійович зазначив, що у недалекому майбутньому центральний продуктовий ринок швидше за все перенесуть, адже серце міста повинне бути центром культури, осередком для відпочинку, а не базаром.

23.09.2010Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 23.09.2010p. 
На головну сторінку