Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №467 від 23.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Культура

“Золота “ЗУЗА” єднає таланти

Цьогорічний осінній салон “Золота “ЗУЗА”, який відкрився 16 вересня, об’єднав художників і скульпторів не лише з усієї України (у географії учасників Феодосія, Чернівці, Полтава, Луцьк, Сімферополь, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Вінниця, Житомир), а й перетнув державний кордон, набувши статусу міжнародного - свої доробки надіслали митці з Німеччини, Монголії, Японії. Більше сотні робіт 62 авторів представлено відразу у двох залах - виставковій залі Рівненської обласної організації Національної спілки художників України та в мистецькій галереї "ЗУЗА”.

Та не лише широким представництвом відзначився цей мистецький форум - його натхненник і організатор директор мистецької галереї “ЗУЗА” Тамара Лазарчук разом зі співорганізатором мистецтвознавцем Ларисою Костюк вирішили задіяти широкі творчі кола іншого спрямування, підсиливши творчій запал єднанням різних видів мистецтв. Таке єднання відбулося на святковому вечері-подарунку “Романси осені” в затишній залі ресторану “Спорт”, де звучали романси, дарували вишукані хореографічні композиції, презентували вироби з бісеру, демонстрували колекції вечірнього вбрання.

У піднесеній атмосфері відбулося нагородження переможців. Третю премію розділили рівнянин Микола Горєлов і Доротея Фляйс з Німеччини. Друга премія дісталася Олександру Ніколаєвському (Трускавець). Перша премія поїде у Сімферополь з художником Йосипом Марчинським. А Гран-прі було присуджено Анатолію Лавренку з Полтави.

23.09.2010Лариса КІТОВА



Рівне-Ракурс №10 від 23.09.2010p. 
На головну сторінку