Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №467 від 23.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Медаль “За взяття Севастополя”

Першу виїзну перемогу у нинішньому чемпіонаті здобув рівненський “Кардинал”. У непростій грі, двічі поступаючись по ходу зустрічі, підопічні Юрія Баховського здолали севастопольський “ПФС”.

“ПФС” - “Кардинал” - 3:6 (1:1).

Севастополь: Руденко (Шевцов) - В. Бакум, Дубинюк, Яблонський, Чернієнко, Алексєєнко, Ярошенко, Чепель, Кольцун, Корецький, Бергун, Р. Бакум.

Рівне: Дєнюжкін - Паршиков, Піддубний, Чеботарьов, Дармовіс, Волянюк, Басіч, Сондак, Данилюк, Танський, Когут.

Голи: Яблонський (12), В. Бакум (25, 39) - Волянюк (18, 30, 37), Сондак (31), Когут (31), Піддубний (34).

Попередження: Алексєєнко (27).

Цікаво, що у мережі Інтернет, де зазвичай можна переглянути текстову трансляцію будь-якого матчу гру між “ПФС” та “Кардиналом” не транслювали. Сп-рава у тому, що севастопольські журналісти дружно проігнорували виступ футзального клубу, очевидно усією братією відправившись на стадіон дивитися великий футбол, адже у той же день і практично у той же час місцевий “Севастополь” приймав дніпропетровський “Дніпро”.

Гра почалася із розвідки. І першого результативного удару господарі майданчика завдали вже на екваторі першого тайму.

Гості відповіли власним точним ударом перед самісінькою перервою - відзначився Волянюк.

Втім, севастопольці, у яких бажання перемогти було величезним, забили вдруге. Цього разу м’яча до сітки воріт “Кардинала” відправив Віктор Бакум.

Переломний момент у грі настав за десять хвилин до фінальної сирени. Волянюк реалізував десятиметровий, а ще за хвилину Сондак та Когут практично оформили перемогу “Кардинала”.

Згодом Сергій Піддубний зробив собі подарунок на День народження, забивши п’ятий гол у ворота “ПФС”, а Михайло Волянюк знову із десятиметрового оформив свій перший у нинішньому сезоні хет-трік.

Господарі майданчика відповіли лише одним забитим голом. “Севастополь” таки героїчно оборонявся, але знову впав.

Гру четвертого туру чемпіонату “Кардинал” провів вчора проти харківського “Моноліту”. Про перипетії цієї зустрічі читайте у наступному номері “РР”.

23.09.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 23.09.2010p. 
На головну сторінку