Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №468 від 30.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Комісія поставила тверду “четвірку”

Житловий фонд Рівного готовий до опалювального сезону. Таке рішення прийняли перевіряючі з ОДА, які поставили місту тверду “четвірку”. Тобто будинки готові прийняти тепло. Залишилося дочекатися затверджених тарифів із Києва, а відповідно і подачі гарячої води.

Незабаром з’являться контейнери

Протягом визначеного часу в Рівному поставлять 1000 контейнерів для роздільного збору сміття. З’являться також відповідні транспортні засоби. Це передумова будівництва сміттєпереробного заводу.

Але якщо за два роки його таки не збудують, згідно з договором, можна буде вільно потиснути руки, віддати контейнери і попрощатися. Місто на себе ніяких зобов’язань не брало.

“Центральний” таки відкрили

Відкриття підземного містечка на площі Театральна повсякчас відтягували. Перші проблеми, а відповідно і додаткові фінансові витрати, з’явилися під час самого будівництва підземки, згодом затримка була за власниками крамничок, які мали зробити там ремонт: один робив, другий - ні, третій - взагалі не з’являвся.

Однак, так чи інакше, але відкриття другої черги торговельного комплексу “Центральний” відбулося на минулих вихідних. А це в умовах кризи - вагомий показник.

Перший автовокзал буде біля “Чайки”

Протягом наступного місяця біля торговельно-розважального комплексу “Чайка” планують відкрити перший новий автовокзал системи оптимізації автомобільних потоків Рівного.

Тищенку не дають працювати

Правову колізію створили депутати Рівнеради на останньому засіданні. Головний редактор комунальної газети “Сім днів” Олег Тищенко написав заяву про звільнення та перейшов на іншу роботу. І депутати мали це погодити. Однак голосів для звільнення виявилося недостатньо, і питання повторно підніматимуть 30 вересня.

Нове життя спортивних майданчиків

У наступні два роки в Рівному відновлять усі 27 спортивних майданчики. Тобто - щороку по 13. Їх не лише упорядкують, але й встановлять нові снаряди.

Спершу відновлять майданчик у дворі житлових будинків на вул.В.Дивізії (№ 9 та 11), потім на Директорії, на проспекті Миру тощо.

Та головне, на думку очільника міста, не облаштування майданчиків, а те, що земля під ними буде закріплена. Відповідно, ніхто не зможе без погодження сесії нічого там прибудувати. На весь проект потрібно більше мільйона гривень.

30.09.2010



Рівне-Ракурс №10 від 30.09.2010p. 
На головну сторінку