Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №468 від 30.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На старті

“Єдиний центр” йде до виборців з хлібом

Брифінг політичної партії “Єдиний центр” в Рівному вразив присутніх журналістів... хлібом. На столі перед головою обласної організації Валерієм Богуцьким та керівником Рівненської міської організації “ЄЦ” Сергієм Паладійчуком лежав гарний та смачний коровай.

Брифінг розпочав Валерій Богуцький. Він розповів присутнім, що партія буде представлена в усіх виборчих округах. Це було доволі непросто, бо сьогодні рішення йти у ради від опозиційної партії вимагає від кандидатів неабиякої мужності. Як виявилося, далеко не всі згодні стати в опозицію до лінії діючої влади. З іншого боку, подібна ситуація є доволі непогана, якщо враховувати той факт, що ради є органами представницької влади, які повинні контролювати владу виконавчу. І коли в радах аж занадто присутні чиновники - це недобре. Всі кандидати, які йдуть за списком “Єдиного центру” в обов’язковому порядку балотуватимуться по мажоритарним округах.

Керівник Рівненської міської організації парті Сергій Паладійчук повідомив журналістів, що по обласному центру представники “Єдиного центру” будуть боротися за мандати в міську раду по всіх округах. У міському списку немає жодного чиновника, а головною для себе міська організація вбачає в контролі за владою, реальну роботу на благо рівнян і буде прагнути, аби цілі та завдання партії знали всі мешканці обласного центру.

Від себе можу додати - приємно вражає кількість у списку “ЄЦ” представників інтелігенції, знаних людей області та навіть священників.

30.09.2010Володимир КОНЄВ



Рівне-Ракурс №10 від 30.09.2010p. 
На головну сторінку