Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №468 від 30.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Вбив жінку через ревнощі та горілку

У третє вбивство, яке сталося за один тиждень на Рівненщині, знову втрутився алкоголь. Мешканку Корця, яку суд нещодавно позбавив батьківських прав, позбавили ще й життя. Один із трьох чоловіків, з якими розпивала спиртне 42-річна Світлана, з ревнощів наніс їй колото-різані рани, що призвели до смерті.

У чергову частину Корецького райвідділу надійшло повідомлення про те, що в будинку 50-річного Олександра знайшли труп жінки. Начальник Корецького райвідділу одразу ж направив на місце трагедії слідчо-оперативну групу. Загиблою виявилася місцева жителька.

- Зовсім нещодавно померлу позбавили батьківських прав. На її утриманні перебували п’ятеро дітей, які на даний момент проживають з їхнім батьком. Мати характеризувалася, як така, що веде антигромадський спосіб життя та систематично вживає спиртне, - розповів перший заступник начальника УМВС України в Рівненській області, начальник управління карного розшуку Микола ХВАТАЙМУХА. - Того дня Світлана розпивала алкогольні напої у компанії трьох чоловіків. Раптом один із друзів, а це 37-річний Володимир, житель одного із сіл Корецького району, приревнував жінку та наніс колото-різані ушкодження в область грудей.

Наразі підозрюваний затриманий за ст.115 КПК України та перебуває у слідчому ізоляторі м.Рівне. За цим фактом працівники Корецького РВ порушили кримінальну справу за ст.115 КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі строком від десяти до п’ятнадцяти років або довічне.

30.09.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 30.09.2010p. 
На головну сторінку