Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №468 від 30.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Шахрайки полюють на дітей

У Рівному на вулиці Біла дві невідомі жінки обдурили дев’ятирічну школярку Тетяну. Під приводом зняти порчу, вони заволоділи грошима у сумі 3300 гривень та 20 Євро, які дитина винесла з дому.

Прокуратура повернула садочок

Прокуратура Рівненської області відстояла у суді інтереси держави в особі Міністерства транспорту і зв’язку України та Державного територіально-галузевого об’єднання “Львівська залізниця” у зв’язку з незаконним відчуженням держмайна на 1,2 мільйона гривень.

Службові особи Державної адміністрації залізничного транспорту України “Укрзалізниця” уклали у 2006 році з рівненським приватним підприємством договір купівлі-продажу нежитлового приміщення будівлі, що знаходиться у м.Рівне на вул.Набережна,26А (дитячий садочок), яке належить Львівській залізниці.

Тепер право власності на будівлю визнали за державою.

Злочинів побільшало

За повідомленням органів внутрішніх справ у січні-серпні поточного року в області зареєстрували 5330 злочинів, що на 27,4 відсотка більше, ніж за відповідний період 2009 року. Понад 35 відсотків зафіксованих кримінальних проявів є тяжкими та особливо тяжкими.

З початку поточного року скоєно 10 зґвалтувань, замахів на ґвалтування, три умисних вбивства.

Учень помер на перерві

Одразу після закінчення уроку “української мови”, учні одинадцятого класу сільської школи Корецького району помітили, що їх 17-річному товаришу стало зле. Він піднявся і впав без свідомості на землю. Ані перша допомога, яку надавали вчителі, ані фельдшер, який примчав за кілька хвилин, ані швидка врятувати хлопця не змогли. Причиною смерті стала серцево-судинна недостатність, хоча напередодні парубок проходив медичний огляд у Корецькій районній лікарні і був визнаний повністю здоровим.

Вкрав півтонни насіння

На автошляху Київ-Чоп працівники ДАІ зупинили автомобіль “Мерседес Бенц Віто”, яким керував 37-річний Федір, житель Львівської області. З’ясувалося, що чоловік перевозив у салоні автомобіля півтонни насіння соняшника, яке викрав на полі ТзОВ “Броди-Агро”.

Фіктивний “Рівнегаз” ходить домівками

Із квартири 80-річної пенсіонерки Ніни, жительки Рівного зникло 17 700 гривень. Жінка розповіла, що на момент крадіжки у неї вдома перебувало двоє невідомих жінок, які представилися працівниками ПАТ “Рівнегаз”. У той час, коли за їхнім проханням бабуся шукала відповідні книжки на комунпослуги, вони “навели лад” у потаємних місцях господарки.

30.09.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 30.09.2010p. 
На головну сторінку