Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №469 від 07.10.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#“Збережи життя”

“Бумбокс” розніс Рівне

Грандіозним концертом гурту “Бумбокс” та четвертим за ліком щорічним фестивалем електронної музики “Атмосфера” вибухнуло Рівне 2 жовтня.

Суботнього вечора “Ярмарок” вирував емоціями. Правду кажучи, такої кількості гостей це крите приміщення за час свого існування ще не приймало, адже на танцполі побувало близько восьми тисяч людей! Почути наживо вокаліста гурту “Бумбокс” Андрія Хливнюка та відірватися на вже відомій “Атмосфері” зібралися не лише рівняни, але й гості з районів та навіть сусідніх областей.

Не втратили тут свого реноме, а й підтвердили статус елітних, і найвідоміші танцювальні гурти Рівного - “Why Not” та “Едельвейс”. А чого вартий лише срібний голос Андрія Шиліна, мелодійність Марії Злати, драйв гурту “Спалені Вітрила”, емоційність ELDARa, віртуозність Віталія Салімона! Ті, хто відвідав фінальну частину проекту “Збережи життя”, погоджуються - це потрібно було бачити і чути.

Завершальна, проте не остання

Концерт став завершальною нотою акції “Збережи життя”. Проте, наступного року зірка цього дивовижного проекту знову з’явиться на нашому обрії і засяє ще яскравіше: насамперед у Рівному відкриють першу соціальну школу дитячого плавання. Тож рівняни залишилися вдячними організаторам “Збережи життя” за можливість нагадати собі про те, що найголовніший та найцінніший скарб кожної людини - її життя та життя дорогих для неї людей.

07.10.2010Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 07.10.2010p. 
На головну сторінку