Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №470 від 14.10.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гідні Рівненщини

“Сильна Україна” обрала найсильніших кандидатів

Наприкінці минулого тижня Рівненська обласна організація партії “Сильна Україна” на широкий загал представила всіх своїх кандидатів у депутати у всі органи місцевого самоврядування. Як зауважив голова обласної організації партії “Сильної України” Юрій СУПРУНЮК, команда “Сильної України” - висококваліфіковані професіонали своєї справи. “Ми йдемо на ці вибори потужно, чесно й демократично”, - зазначає лідер обласного осередку “сильноукраїнців”.

І це справді команда фахівців з тих питань, які сьогодні найбільше турбують жителів міста та області. Ці фахівці готові відстоювати свій професіоналізм вже завтра, і будьте певні - їм це до снаги, як нікому.

У своїй партійній діяльності “сильноукраїнці” завжди керуються незмінними постулатами: “Ми є правоцентристська партія і завжди підтримуємо ідеологію захисту українського виробника, української родини та української цілісності. Ми говоримо, що Україні сьогодні потрібні ліберальні реформи, і ми націлені на ці реформи. Ми маємо потужного лідера - людину, яка у цьому житті багато чого досягла і це ще - не межа. На вибори ми йдемо із досить серйозною програмою розвитку та реформування нашого краю, яка перш за все передбачає відновлення та створення робочих місць, вирішення проблем медицини. Для втілення всіх задумів у реальну перспективу в нас є професійні й енергійні люди, які вміють працювати на “відмінно”, - говорить пан Супрунюк.

Більше 400 кандидатів від “Сильної України” братимуть участь у цьогорічних місцевих виборах. “Ми - команда однодумців, які об’єдналися заради побудови сильної України. Країни свободи та рівних можливостей, справедливості та солідарності, відповідальності та патріотизму, вільного підприємництва та європейських соціальних стандартів”, - говорили у своїх виступах “сильноукраїнці”.

Основними завданнями, які перед собою ставить кожен кандидат без винятку, стане подолання кризи та безробіття на теренах міста та області, встановлення чесних та зрозумілих правил для підприємців, викорінення корупції, впровадження справедливого й доступного правосуддя, поліпшення системи державної влади, посилення ролі місцевого самоврядування, створення сучасної системи охорони здоров’я та соціального забезпечення, повернення довіри громадян до діяльності чиновників та політиків.

Хоча вакантних місць у Рівненській міській раді небагато, всього 27 за мажоритарною системою виборів, проте список кандидатів, який сягає 41-ї людини вірить, що перемога буде саме за ним.

Десятка кандидатів у депутати від міської партійної організації політичної партії “Сильна Україна” до Рівненської міської ради:

Власенко Василь Федорович, директор Рівненської філії ПАТ КБ “Приватбанк”; Ползунов Василь Єгорович, директор ТОВ “Карат”; Панащук Микола Васильович, художній керівник Рівненського міського палацу культури, очільник міської організації партії “Сильна Україна”; Матвійчук Людмила Олександрівна, головний бухгалтер ТзОВ “УкрТехноФос”; Фалко Юрій Володимирович, директор ПВКФ “Фіалка”; Макарчук Володимир Володимирович, директор ТзОВ “МАНТРЕЙД”; Бєлобров Андрій Анатолійович, фінансовий директор ТОВ Науково-виробничого підприємства “Сантрі ЛТД”, керівник приватного підприємства “Агата”; Заремський Михайло Михайлович, приватний підприємець, Нестерчук В’ячеслав Вікторович, начальник відділу технічного забезпечення Рівненської обласної дирекції АТ “Райффайзен Банк Аваль”; Яковчук Ігор Яковлевич, заступник директора по корпоративному страхуванню страхового брокера ТзОВ “Альянс Іншуеренс”.

Досить влучно підмітив позицію “сильноукраїнців” у цьогорічній передвиборній кампанії кандидат у депутати до районної ради Василь Морозюк: “Нас поважатимуть рівно на стільки, на скільки ми самі себе поважатимемо”. Тож із повагою один до одного половина справи вже зроблена.

На чому хотілося б зосередити увагу, це перш за все те, що “Сильна Україна” не ставить перед собою жодних планів щодо кількості депутатів, які повинні потрапити до рад усіх рівнів. “Сильноукраїнці” йдуть до виборців із планами дій щодо об’єднання людей заради вирішення пріоритетних та системних проблем, що встигли накопичитись за ці роки.

Доречно було б відзначити, що на репутації “Сильної України” немає жодної темної плями, вона нікого й ніколи не ламала через коліно, не давала пустих обіцянок, а наразі не дасть і крихти сумніву у власних силах та можливостях, адже у списки увійшли ті люди, які перш за все користуються авторитетом у громадян.

Із впевненістю можна заявляти, що партія розраховує на один з найкращих результатів на виборах і з успіхом братиме участь у формуванні структур влади. “Ми готові формувати владу на різних рівнях, до того ж отримання цієї влади не є для нас основною метою, для нас головним завданням на сьогодні є втілення програми партії “Сильна Україна”, яка приведе нас до реформування нашого краю, а згодом і України”, - впевнений очільник міської організації партії “Сильна Україна” Микола ПАНАЩУК. “До того ж, якщо розумітимемо одне одного, підтримуватимемо, тоді й бути нашій Україні сильною!”, - впевнені найпатріотичніші “сильноукраїнці”.

14.10.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 14.10.2010p. 
На головну сторінку