Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №470 від 14.10.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Поножовщина у Рівному

Погодні умови наразі сприяють тому, аби насолодитися останніми осінніми теплими днями. Компанія із трьох чоловіків вирішила цієї неділі скористатися такою нагодою і поговорити про життя насущне у дворі будинку на вулиці Костромська у Рівному.

Для цього і місце підходяще знайшлося - лавка. А на ній одразу ж з’явилася й оковита. Без неї ж бо вдовольнитися сповна неможливо. Тільки от розум під час розпивання алкоголю втрачається повністю, а будь-яке сказане образливе слово сприймається у штики. І, аби відстояти свою честь, у захмелілій голові виникає план помсти. Для одного із рівнян той вечір закінчився криваво.

Достеменно поки не з’ясовано, за які такі нанесені образи 34-річний рівнянин поплатився життям. Проте відомо одне - сусід зарізав сусіда кухонним ножем. Адже всі троє чоловіків - учасників тієї злощасної пиятики - мешкали поруч у сусідніх будинках.

Як повідомив заступник начальника УМВС України в Рівненській області, начальник кримінальної міліції УМВС в Рівненській області Микола ХВАТАЙМУХА, між членами компанії стосунки були не надто приязні. Через надмірне вживання алкоголю між чоловіками виник конфлікт. Скривджений образами свого сусіда, один з них у певний момент відлучився додому нібито за цигарками. Натомість знав чітко за чим іде - кухонним ножем. Повернувшись на місце відпочинку, дочекався, коли другий сусід піде додому, наніс своєму безпосередньому кривднику ножові поранення, які були несумісні із життям.

- Підозрюваний у вбивстві - раніше судимий за розбій. Наразі він затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Проти нього порушена кримінальна справа за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (“умисне вбивство”), - резюмував Микола Хватаймуха.

14.10.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 14.10.2010p. 
На головну сторінку