Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №470 від 21.10.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Суськівці із газом

Ще одне село Рівненської області газифікували. Відтепер у селі Суськ Костопільського району палатиме блакитний вогник, тож із 130 дворів Суська, благами цивілізації вже користуються 117 господарів. Для прискорення газифікації жителі об’єдналися у кооператив і за власний кошт оплатили будівництво вуличних мереж. Газівники витратили на ці роботи майже 900 тисяч гривень.

Made in Рівненщина

Аби до однієї з головних подій нашої країни, а саме до Євро-2012, наші українські вокзали не виглядали, як після Першої Світової, їх модернізують бруківкою, яку виготовлятимуть на теренах рідної Рівненщини. Днями у селі Пугач Сарненського району відкрито цех із виготовлення гранітної бруківки. Водночас Укрзалізниця, реконструюючи вокзали під Євро-2012, витрачала на бруківку 15-20 мільйонів гривень щорічно, проте якість продукції бажала кращого. Тому Укразалізниця інвестувала в будівництво та оснащення цеху з виготовлення гранітної бруківки майже 4 мільйони гривень. Відтепер для оновлення посадкових площадок, привокзальних і вокзальних площ використовуватимуть екологічно чисту та надійну продукцію Рівненщини.

На Рівненщині 17 тисяч незаможних

Близько 17 тисяч сімей області звернулися за призначенням субсидії за спрощеним порядком. Найбільше серед них рівнян, які подали в управління соцзахисту понад 6 тисяч заяв. Майже дві тисячі звернень надійшло у Костопільському та понад тисяча у Здолбунівському і Володимирецькому районах.

Полюховичі йдуть до влади

Із 25 кандидатів у депутати до Серницької сільської ради Зарічненського району Рівненщини 17 - із прізвищем Полюхович внесено до тексту виборчого бюлетеня. А на посаду сільського голови кандидатів з таким же прізвищем п’ятеро громадян із семи.

Дилема: двоє кандидатів на голову мають не лише однакове прізвище, а й повністю ідентичні ім’я та по батькові - Полюхович Іван Іванович. Також у цих кандидатів у бюлетені однаковими будуть відомості про освіту, місце проживання, партійність і суб’єкт висування кандидата.

Архітектори з Водника “виставилися”

Днями студенти Водного презентували виставку своїх картин із зображенням архітектури Рівненської області. Наразі виставка розташована у вестибюлі четвертого поверху головного корпусу НУВГП. Ці роботи майбутні архітектори і дизайнери виконали під час літньої художньо-ознайомчої практики. На студентських роботах зображені цікаві архітектурні споруди Рівного, Острога, Дубна, Кременця та інших історичних місць краю.

21.10.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 21.10.2010p. 
На головну сторінку