Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №470 від 21.10.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

На Рівненщині викрали вісім тонн медикаментів

Тривожною виявилася ніч у працівників автозаправної станції у с.Дубрівка Дубенського району. Невідомі особи викрали автомобіль “DAF” з причепом, припаркований поблизу АЗС. Про цей випадок оператор автозаправної станції Світлана одразу повідомила чергову частину Дубенського міськвідділу міліції.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що за кермом автомобіля однієї із львівських фармацевтичних фірм перебував 52-річний Ярослав. Він перевозив вісім тонн медичних препаратів тваринного походження та ліків від алергічних та респіраторних захворювань зі Львова до столиці, які реалізовуються в аптеках України.

- На автодорозі Київ-Чоп у селі Дубрівка зловмисники зв’язали водія цього авто та залишили у кюветі обабіч дороги. Наразі водій дає свідчення. За цим фактом проводиться дослідча перевірка і відпрацьовуються різні версії, - коментував заступник начальника УМВС України в Рівненській області Микола ХВАТАЙМУХА.

Після з’ясувань усіх подробиць та обставин цієї події працівники міліції визначаться, за якими фактами порушувати кримінальну справу. Адже питання, для чого зловмисникам знадобилися вантажне авто з причепом і така кількість лікарських засобів, залишається поки відкритим.

21.10.2010Люббов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 21.10.2010p. 
На головну сторінку