Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №472 від 28.10.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Звернення лідера партії “Батьківщина”
Юлії ТИМОШЕНКО

Звернення лідера партії “Батьківщина” Юлії ТИМОШЕНКО

31 жовтня - місцеві вибори. На них ви визначаєте тих людей - депутатів та мерів, які своїм голосуванням будуть встановлювати тарифи на житлово-комунальні послуги, стягувати місцеві податки, приватизовувати вашу землю та власність громади. Ваш вибір безпосередньо вплине на ваш родинний бюджет і повсякденне життя. Не опускайте рук. За себе треба боротися.

Ваш голос, відданий за Партію регіонів, Народну партію Литвина, “Сильну Україну” (С. Тігіпко), Комуністичну та інші партії Віктора Януковича, означатиме вашу особисту згоду на дії влади: на подальше зростання цін на газ і тарифів, на збільшення пенсійного віку, на гіперінфляцію, на руйнування нашої української ідентичності, мови та історії, нашого суверенітету.

Якщо ви своїм голосуванням “проти” покажете, що така політика не сприймається - то влада не ризикне все це продовжувати.

Але якщо ви поставите в бюлетені галочку “за” провладні партії - вважайте, що ви поставили свій підпис і свою печатку під їхньою руйнівною політикою, тобто дали на неї згоду. Вони зрозуміють, що треба продовжувати в такому ж дусі.

На цих виборах влада зробила все, щоб максимально заплутати людей. Саме для плутанини, крім партійних списків на дільницях, вам видадуть ще й списки кандидатів на мажоритарних округах. Крім того, ви обиратимете й мерів.

Будьте уважні. Біля кожного прізвища буде зазначено, від якої партії він висувається. Не зважайте на подарунки та обіцянки, якими вас будуть задоб-рювати мажоритарні кандидати та кандидати в мери. Якщо вони представляють провладні партії - за них не можна голосувати. Бо на наступний день після виборів вони разом з центральною владою почнуть забирати у вас останнє вже на місцевому рівні.

Ще одне нововведення на цих виборах полягає в тому, що Янукович законом заборонив участь у них Блоку Юлії Тимошенко. Тому ми йдемо на вибори як партія “Батьківщина”.

Звичайно, я закликаю голосувати за мою команду - партію “Батьківщина” та її кандидатів. Якщо ні, то оберіть іншу політичну силу, яка сьогодні працює в реальній, а не в кишеньковій та замовній опозиції.

Не вірте, ніби ви ні на що не впливаєте. Вибори - той момент, коли влада - у ваших руках, і ви розпоряджаєтеся нею, а не вона вами.

Місцеві вибори - це перший крок до завершення влади Януковича.

Вони забирають у вас Україну - поверніть її собі.

28.10.2010Юлія ТИМОШЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 28.10.2010p. 
На головну сторінку