Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №472 від 28.10.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#З перших уст

Світлана БОГАТИРЧУК-КРИВКО: “Я несу відповідальність за кожного у своїй команді”

Світлана БОГАТИРЧУК-КРИВКО: “Я несу відповідальність за кожного у своїй команді”

Сьогодні Ви знову стоїте перед вибором. Від вас сьогодні залежить, яким буде наступна міська рада, а відтак - яким буде наше місто наступних декілька років. Ви вже не раз засвідчували мені свою підтримку і я дуже ціную вашу довіру. Саме тому, до формування команди, з якою ми виходимо на ці вибори, я підходила з відчуттям відповідальності перед Вами.

До команди Народної Партії долучилися не просто професіонали, а патріоти свого міста. Їхній патріотизм виражається не у словах та гучних промовах, а у щоденній праці на благо рідного міста. Наша команда, це не закритий клуб чиновників та бізнесменів. У ній представлені фактично всі верстви населення. Серед нас управлінці-професіонали з багаторічним стажем роботи.

Степан ЗАГИНЕЙ вже багато років очолює підприємство “Рівнеавтоелектротранс”, який ще називають тролейбусним парком. Щодня, завдяки роботі цього підприємства, тисячі з Вас мають можливість дістатися на роботу чи у справах.

Далеко за межами Рівного відома професійність працівників асоціації “Компанії “Експерт-Рівне”, яку створила і очолює Людмила ТУРОВСЬКА. Сильна, авторитетна і принципова людина, гарний спеціаліст, яка вміє організувати себе і навколо себе.

Є вислів: “Вчитель - це професія від Бога, все решта - від вчителя”. У нашій команді - одні з кращих представників освітян міста: директор економіко-правового ліцею Світлана АЛЄКСЄЄВИЧ, директор Рівненського коледжу економіки та бізнесу Василь РОМАНЧУК, радник ректора університету “Україна” Олександр ПРОЦЮК, завідуюча дитячого садка №52 - Світлана СТАСЮК.

З нами йдуть лікарі: завідувач ЛОР-відділення міської лікарні Петро ТАРАСЮК, лікар-дерматолог Тетяна БОБИЛЬОВА.

Ми зібрали разом в одну команду професіоналів комунальної галузі - Ярослава САХНЮКА, Миколу ТАРАСЮКА, представників малого та середнього бізнесу - президента спідвейного клубу “Каскад” Сергія ДЕМ’ЯНКОВА і Жанну НАЗАРУК.

У наших лавах: держслужбовці Микола НІМЧУК (начальник управління Пенсійного фонду) та Святослав СТЕЛЬМАЩУК (державний інспектор з охорони земель), виробничники Василь ПТАЩУК (начальник управління ВАТ “Рівнеазот”) та Олександр ТКАЧУК (директор “Техмашсервіс”).

Але особливе місце у нашій команді займає молодь. Антон СВІНЦІЦЬКИЙ - голова РО ВМГО “Народний альянс молоді”, Назарій ПОЛІЩУК - голова РО ВМГО “Українська Студентська Спілка”, Юрій СТРІЛЬЧУК - голова обласного осередку “Спілка Молодих Політологів України”, Андрій ТУРЧЕНЮК - голова первинної профспілкової організації студентів РДГУ, Владислав СТЕПАНЕЦЬ - кореспондент “Радіо Трек”. Вони - наше майбутнє, це ті, хто керуватимуть нашим містом, областю, країною завтра. У них вдосталь нових креативних ідей щодо майбутнього нашого міста!

Знаю, ті хто йдуть зі мною поруч - гідні люди. У нас є досвід, і ми вже не раз доводили, що тримаємо дане вам слово, вміємо працювати і виправдаємо вашу довіру.

Та й не може бути інакше, ми ж з вами живемо в одному місті. Ми з вами - одна команда.

Народна партія №2 у виборчому списку партій до Рівненської міської ради

28.10.2010З повагою, Світлана БОГАТИРЧУК-КРИВКО, голова міської організації Народної партії



Рівне-Ракурс №10 від 28.10.2010p. 
На головну сторінку