Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №472 від 28.10.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини культури

Все як у великому шоу-бізнесі

У “BLACK COFFEE” 22 жовтня відбувся хіп-хоп вечір за участі рівненських і запрошених гуртів та МС. Дійство відбулося задля підтримки руху хіп-хоп у нашому місті, відкриваючи набір на RIVNE HIP-HOP AWARDS’10. Заявки приймаються на такі номінації як кращий трек, MC, кліп, відкриття року, краща група, хіп-хоп альбом. Номінації будуть обиратися не лише суддями, а й голосуванням у мережі Інтернет.

“Стадіо-паб” рок-н-рольний

У “Стадіо-Пабі” 23 жовня всіх поціновувачів класичного року зібрав концерт рок-проекту “Между ночью и днем”. Автором та продюсером проекту є Віктор Сидорович.

Склад учасників: Влад Яцун (гітара), Володимир Гуляк (клавішні), Володимир Кардаш (вокал), Віталій Салімон (гітара), Андрій Вакульчик (бас-гітара), В’ячеслав Варнава (барабани).

Безкоштовні дитячі кіно-покази

Щоб розширити кругозір дітей та молоді, а також ознайомити їх з новітніми технологіями у сфері кіно, єдиний у Рівному кінотеатр із системою 3D Dolby запрошує вихованців дитячих садочків, учнів шкіл, училищ та педагогів на акційні безкоштовні кіносеанси. Для перегляду пропонується фільм “Морські динозаври: подорож в доісторичний світ”, що переносить глядача на 200 млн. років назад, а також мультфільм “Зоряні собаки: Білка та Стрілка”, для наймолодших відвідувачів.

Шукаємо приховані таланти

Всіх, хто прагнув навчитися малювати, але не встиг це зробити у дитинстві, запрошує дитяча художня школа на безкоштовні уроки малювання. Дорослим учням потрібно оплатити лише пензлики, фарби, папір - все, без чого навчання неможливе. Перший організаційний збір бажаючих відбувся 26 жовтня. Надалі всіх чекатимуть у вівторок та четвер, у першій половині дня.

28.10.2010Ольга ГРИНЕВИЧ



Рівне-Ракурс №10 від 28.10.2010p. 
На головну сторінку