Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №472 від 28.10.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Автопригода

“Сідай і їдь”, - наказав власник викрадачу

“Сідай і їдь”, - наказав власник викрадачу

Так і не встиг розвантажити алкогольні напої 25-річний Сергій, які він привіз до місцевого магазину у Гощі. Тільки-но він на кілька хвилин лишив автіку на узбіччі, як її і слід охолов.

- Ми з колегою зайшли до магазину по замовлення, - розповідає водій викраденого “ІЖа” Сергій. - Поки мій колега записував ціни я вийшов з магазину та вставив ключі в замок запалення і очікував його на вулиці. Чекав, чекав, а його не було. Я вирішив покликати колегу і буквально на дві-три хвилини залишив автомобіль…

- Отримавши повідомлення про викрадення автомобіля, ми поїхали у напрямку села Бабин Гощанського району автодорогою Київ-Чоп, - коментує інспектор ДПС Гощанського РВ УМВС Максим ГУМЕНЮК. - Під’їжджаючи до села Дорогобуж, ми помітили, що автомобіль, вказаний в орієнтуванні, рухається в зустрічному напрямку та звертає у село Бугрин. На ввімкнені маячки та звернення зупинитися водій не реагував. Нам вдалося заблокувати та зупинити автівку, де окрім водія знаходився пасажир. Обоє були “під градусом”.

Підозрюваний у викраденні авта Тарас спершу стверджував, що їх із товаришем затримали незаконно. “Нам дали проїхатися на цій машині, але вона не наша. Я взагалі з 16 років позбавлений права керувати транспортними засобами. Та людина, якій належить цей автомобіль сказала мені: “Сідай та їдь”. Де сам власник авта я не знаю”.

Пізніше чоловіки пояснили, що викрали автомобіль для того, аби покататися районом. Та поїздку вони поєднали з приємним: дорогою розпивали горілку, яку взяли з ящика багажного відділення авта.

Водієм-втікачем виявився 27-річний Тарас, пасажиром - його товариш 39-річний Олександр. Обоє місцеві жителі, непрацюючі і до того ж раніше судимі.

Як повідомив оперуповноважений БНОН Гощанського РВ УМВС Павло ЛИТВИНЕНКО, Олександр вже шість разів відбував покарання за крадіжки та зберігання й збут наркотиків.

Натомість Тарас вже встиг тричі побувати за ґратами за аналогічні злочини і лише чотири місяці тому вийшов із СІЗО.

28.10.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 28.10.2010p. 
На головну сторінку