Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №473 від 04.11.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Маршрут

Операція “Ліквідація”

Чимало нарікань з’явилося відтоді, коли біля торгового центру “Вікторія” зникла зупинка. Не припиняють свого руху водії маршрутних таксі і у зворотному напрямку біля магазину “Еко”. Відтак, люди, які вирушають у бік Здолбунова, змушені сідати на маршрутки поблизу магазину “Вопак”, що на Чорновола. А виходити чи-то біля “Істамбулу”, чи-то вже “на пологовому”.

У міському управлінні транспорту та зв’язку пояснюють, що зупинки біля “Вікторії” й не було ніколи. Її облюбували водії маршруток, щоб назбирати якомога більше пасажирів. А це створювало незручності, наприклад, пробки у центрі міста. Тим більше, що ця зупинка виникла якраз неподалік світлофорів.

Коли нарікання пасажирів на відмову зупинки на вимогу досягли апогею, стало відомо, що на Чорновола таки з’явиться офіційна автобусна зупинка, яку облаштують відповідно до норм і правил. Щоправда дещо подалі, ніж існувала стихійна.

Об’їзд водіїв неправомірної зупинки зрозумілий і з тієї причини, що працівники ДАІ, враховуючи її неофіційний статус, почали масово накладати штрафи.

Крім цього, на шляхах Рівного обіцяють ще й інші нововведення, адже і досі повністю не узгоджена схема руху транспорту в обласному центрі.

04.11.2010



Рівне-Ракурс №10 від 04.11.2010p. 
На головну сторінку