Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №473 від 04.11.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Повісилася у будинку

31 жовтня близько сьомої години ранку в селі Калинівка Корецького району у власному помешканні покінчила життя самогубством 50-річна Тетяна. Жінка повісилася.

Онук спалив солому

У господарстві села Хрінники Демидівського району вогонь знищив півтонни соломи. Орієнтовна причина пожежі - пустощі 24-річного онука господарки.

Замість септика отримав снаряд

У селі Птича Дубенського району під час облаштування каналізаційного септика у подвір’ї власного господарства Сергій знайшов один артилерійський снаряд.

Обдурив на 20 тисяч

Працівники міліції встановили, що житель одного із сіл Рівненського району 44-річний Сергій, під приводом придбання маршрутного таксі заволодів 20 тисячами доларів США, які належали жителю Здолбунівщини, 29-річному Сергію.

Збив пішохода

З важкими травмами доставили до реанімаційного відділення Зарічненської центральної лікарні 50-річного жителя с.Кухітсь-ка Воля Зарічненського району Івана.

Під час перевірки було встановлено, що напередодні 25-річний водій мотоцикла “Вайпер” без номерного знаку Андрій, наїхав на потерпілого, який рухався проїжджою частиною дороги.

Картоплю взяла, а гроші - зась

Жителька Дзержинська Донецької області Олександра на вулиці с.Бережки приймала на реалізацію від місцевих жителів картоплю, але гроші не повертала. На сьогоднішній день Олександра ошукала шістьох пенсіонерів, які здали шахрайці 5576 кілограмів картоплі. Крім того, в однієї із пенсіонерок шахрайка позичила 1000 доларів США.

Підбив два буси

Водій автомобіля “Мерседес” 35-річний Ігор Валентинович 28 жовтня, рухаючись з боку Сарн у напрямку Рівного, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем “ГАЗ” та автобусом “БАЗ”, які їхали назустріч.

Внаслідок ДТП водій автомобіля “Мерседес” та 19-річна пасажирка автобуса “БАЗ” госпіталізовані до Сарненської ЦРЛ.

Викрав сало

З комірчини будинку жительки села Біле Володимирецького району Єви зникло дві трилітрові банки сала та 63 гривні. З’ясувалося, що потрапивши через вікно, їх поцупив 30-річний односельчанин Сергій.

Втопилися рибалки

З ріки Горинь підняли на поверхню тіла двох загиблих рибалок.

Трагедія сталася неподалік села Деражне Костопільського району. Загиблими виявилися мешканці селища Клевань Рівненського району.

04.11.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 04.11.2010p. 
На головну сторінку