Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №473 від 04.11.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Перемога та нічия

Третю сходинку турнірної таблиці чемпіонату України з гандболу у вищій лізі зберегла за собою команда Юрія Басюка.

У третьому турі ГК “Рівне” мірявся силами із “Хмельниччанкою”.

У першій грі наші дівчата відстояли нічию - 31:31, а в наступному матчі тріумфували - 22:20.

Тепер ГК “Рівне” має у своєму доробку вісім очок.

Наступний тур наша команда проведе вдома 26-27 листопада проти лідера змагань - “Економунівера”.

Грузинські нагороди

Дві медалі здобули квасилівські самбістки на юніорському чемпіонаті світу, що завершився у столиці Грузії Тбілісі.

Тетяна Чмир, що змагалася у категорії до 56 кг на шляху до фіналу здобула три впевнені перемоги. У вирішальній сутичці її суперницею була росіянка. Спортсменки набрали порівну очок, але за рахунок того, що у Чмир було попередження, чемпіонство віддали самбістці з Росії.

Отож, нашій спортсменці дісталася срібна медаль.

Інша квасилівчанка Ольга Федитник виступала у категорії до 60 кг. Вона два поєдинки виграла, але у півфіналі програла білорусці, отримавши бронзу.

За крок від п’єдесталу

Одну золота, п’ять срібних і три бронзових медалі здобули на Кубку України з армспорту, що завершився у Севастополі, рівненські рукоборці.

У підсумку в рівнян четверте командне місце після харків’ян, дніпрян та кримчан. Єдину золоту нагороду у нашій команді виборов Олег Жох у категорії до 65 кг у боротьбі на ліву руку.

Знову другі

МФК “Кардинал-Рівне”, пропустивши черговий тур чемпіонату України із футзалу серед команд вищої ліги, поступився лідерством харківському “Локомотиву”.

Минулої суботи рівняни мали би зіграти із житомирським “Контингентом”, проте, через зняття поліського клубу зі змагань ще до їх офіційного початку, команда Юрія Баховського отримала зайвий тиждень на підготовку та тренування.

Інші матчі туру відбулися за планом: “ТВД” - “Єнакіївець” - 2:4, “Енергія” - “ЛТК” - 5:1, “ПФС Севастополь” - “Шахтар” - 3:5, “Моноліт” - “Тайм” - 2:5, “Ураган” - “Локомотив” - 0:3.

Наразі “Кардинал-Рівне” та “Локомотив” мають по вісімнадцять пунктів у турнірній таблиці, проте харківський клуб має ще одну гру в запасі.

04.11.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 04.11.2010p. 
На головну сторінку