Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №474 від 11.11.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#КВН

Ми “розбомбили” Київ

“Бачите, навіть маленькі люди можуть захопити велике місто, проявивши трохи креативу” - саме ці слова команди КВН “Бомба” якнайкраще відображають суть подій. А вони приємні!

Півфінал Вищої Української Ліги відбувся 7 листопада у Києві. У ньому і вибороли перше місце наші земляки. Ця подія стала гарним подарунком до Міжнародного дня КВН, адже ще жодна місцева команда не виходила на такий рівень. А цими днями про маленьке селище Млинів Рівненської області у столиці дізналися всі.

Підтримувати команду поїхала ціла делегація від “КВН Рівненщини” та вболівальники з Млинова. Гра за вихід до фіналу була відповідальною, адже “Бомба” змагалася з такими командами як: “Легко и просто” (Миколаїв), “Сборная Донбасса” (Донецьк-Маріуполь), “Первая столица” (Харків), “Грязюка” (Владивосток), “Сборная Чеченской республики” (Грозний).

Залу сподобався літературний гумор “Бомби” та ціліс-ний історичний стем про троянського коня. До речі, наші земляки були єдиною україномовною командою в цій грі.

Перед оголошенням результатів, журі поділилося своїми враженнями від гри.

Володимир Горянський: “Спасибо залу. Такое впечатление, что Млынив сегодня приехал весь сюда”.

Лилия Подкопаєва: “Какой же чудесный вечер! Это такой прорыв, это такая Бомба! Лучшие!”

Сергей Притула: “Хочу поблагодарить явного лидера - Бомбу из Млынива”.

Ось такими приємними словами і загальним тріумфуванням вболівальників закінчився цей вечір. Детальніше зрозуміти те, що відбулося і побачити гру на власні очі можна буде дещо пізніше на телеканалі К1. А поки команда “Бомба” буде готуватися до наступної гри, якої чекати залишилося недовго, адже вирішальний фінал запланований на 4 грудня.

11.11.2010Ольга ГРИНЕВИЧ



Рівне-Ракурс №10 від 11.11.2010p. 
На головну сторінку