Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №475 від 19.11.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Краса

Міс Рівненщини перетворять на реаліті-шоу

Розпочинаються кастинги 4-го обласного конкурсу краси “Міс Рівненщина-2011”. Цього разу організатори підготували для глядачів декілька цікавих новинок.

Значний акцент ставитимуть на мультимедійних технологіях. Як зазначив голова оргкомітету конкурсу Андрій ПРОКОПЧУК, в Інтернеті транслюватимуть так зване реаліті-шоу, де люди зможуть у режимі on-line переглянути, як проходять кастинги, як дівчата готуються до виступів, які при цьому трапляються казуси тощо. Також Інтернет-користувачі зможуть поспілкуватися через Scype із кожною з учасниць. Таким чином, ще перед самим дійством, глядачі визначать конкурсанток, які їм найбільше сподобалися.

Тільки у нас

- Особливість Рівненського обласного конкурсу краси у тому, що ми охоплюємо абсолютно усі райони області, - зазначила директор конкурсу Вікторія ДЕМБІЦЬКА. - Тому шанс є у всіх дівчат, незважаючи від місця їх проживання. Варто лише прийти на кас-тинги, які вже розпочалися. А щоб батьки не переживали за своїх донечок, вони також можуть спостерігати за процесом збоку.

Сподіваємося, що цьогоріч найбільш пасивні до конкурсу краси райони - Зарічненський і Млинівський - проявлять активність, і дівчат на кастингах побільшає. І сподіваємося на таку ж високу явку красунь у Дубенському, Кузнецовському, Радивилівському та Дубровицькому районах.

Переможниця конкурсу “Міс Рівненщина-2010”, фінал якого відбудеться у березні наступного року, автоматично потрапляє на “Міс Україна”, а це може відкрити для неї велику дорогу в модельний бізнес. Характерно, що на усіх минулих конкурсах перемогу здобувала дівчина із Рівного, побачимо, чи переломиться така тенденція цього разу.

19.11.2010Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2010p. 
На головну сторінку