Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №475 від 19.11.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Розшук

“Трішки” не розрахувала час

Годинник відрахував третю годину дня, а восьмирічна Поліна ще й досі не повернулася з ПДМу. Стурбовані бать-ки не знаходили місця і зателефонували до міліції, благаючи розшукати їх доньку. Час завмер, а кожна хвилина для них перетворювалася на вічність…

Того недільного дня восьмирічна Поліна як завжди відправилася на заняття до міського палацу дітей та молоді. Батьки дівчинки навіть уявити не могли собі, що вже за декілька годин спілкуватимуться з правоохоронцями, які вирушать на пошук їх дитини. Слідчо-оперативна група, котра прибула за адресою проживання Поліни, вже тримала у руках фотографії дівчинки. Орієнтування терміново передали всім службам міліції.

Час спливав, а повідомлень про місцезнаходження дівчинки не надходило. Працівники ДАІ перевірили торгово-розважальні центри Рівного, територію навколо ПДМу, однак… За вікном вже сутеніло.

І треба ж такому статися, що під час спілкування з водіями маршруток на кінцевій зупинці вулиці Січових стрільців, державтоінспектор ВДАІ м.Рівне Михайло Булка побачив Поліну, яка замріяно сиділа в автобусі.

Майор забрав дівчинку та посадив її до службового авто і вже за декілька хвилин мандрівниця була біля свого будинку.

Пізніше з’ясувалося, що Поліна, не попередивши батьків, гуляла парком, потім пішла відвідати бабусю та “трішки” не розрахувала час…

19.11.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2010p. 
На головну сторінку