Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №475 від 19.11.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нічні перегони

П’яний, обкурений, ще й без документів?

П’яний, обкурений, ще й без документів?

Вирішив не даватися у руки ДАІшників водій БМВ, якого намагалися спинити на дорозі нічного міста. Перегони між патрулем та німецькою конячкою тривали більше двадцяти хвилин.

Важко сказати, скільки разів водій БМВ порушував правила, ігнорував заборонені сигнали світлофорів, поки на вулиці Басівкутська поблизу басейну, автівка не виїхала на смугу зустрічного руху та не вдарилася у бордюр. Автомобіль зніс дорожній знак та, пролетівши добрий десяток метрів, зупинився у кущах.

При цьому порушник не полишав надію вирватися на свободу. Він виліз з авто і почав тікати навпростець. Щоправда недовго…

Пізніше стало зрозуміло, чому 22-річний Сергій так не хотів спілкуватися з міліціонерами. По-перше, він був позбавлений права керування та не мав документів на іномарку. По-друге, правоохоронці вилучили підроблений талон про техогляд. По-третє, незважаючи на те, що водій відмовився пройти медогляд для визначення стану алкогольного та наркотичного сп’яніння, ознаки позитивного результату були очевидні.

Правоохоронці, які приїхали на місце події, знайшли під час обшуку автівки невеличкий згорток фольги з білим порошком.

То ж поки БМВ чекає на свого власника на арешт-майданчику Рівного, його водій - затриманий, слідство має відповісти на низку запитань, від яких залежатиме доля порушника.

19.11.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2010p. 
На головну сторінку