Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №475 від 19.11.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Рулетка

Безпрограшний програш

Улюблений спосіб обдурювання - лотереї. Чого довго думати й привертати увагу, коли все просто: надрукуй квитків, сядь за столиком у ряді інших (справжніх) розповсюджувачів квитків і торгуй собі.

Чого тут тільки не вигадують - від виробництва фальшивих квитків реальних лотерей до своїх “фірмових” миттєвих лотерей. Зазвичай квитки фальш-лотереї яскраві, якісні і рясніють логотипами, що вселяють довіру: “Національний банк”, “Міжнародний дитячий фонд” тощо.

Відносини між організатором та учасником лотереї не оформляються письмовим документом, і в першу чергу слід звернути увагу на сам лотерейний квиток як єдине підтвердження договору з організаторами гри. Вивчіть хоча б зміст та оформлення квитка. Перш ніж купитися на ідею лотереї, ігри або розіграшу, переконайтеся, що організатори цих заходів дійсно існують.

Так, справжній лотерейний квиток має рівень захисту від підробки не менше шести ступенів, а у зміст обов’язково повинні входити відомості про назву, номер і тиражі лотереї (якщо вона тиражна). Обсяг інформації на квитку повинен відображати всі істотні умови гри: термін проведення розіграшу, порядок визначення виграшу, його розмір і форма виплати.

19.11.2010Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2010p. 
На головну сторінку