Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №475 від 19.11.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Потрапили під “Локомотив”

Потрапили під “Локомотив”

Неприємного ляпаса у другій поспіль календарній зустрічі чемпіонату України отримали футболісти “Кардинала”.

Минулого тижня рівняни були вщент розбиті “Єнакіївцем” - 2:9, а минулої суботи над командою Юрія Баховського познущався лідер чемпіонату - харківський “Локомотив” - 1:7(!).

У двох згаданих матчах “Кардинал” пропустив шістнадцять голів, в той час, як у попередніх семи поєдинках у ворота нашої команди м’яч влітав лише чотирнадцять разів.

Та й командна результативність після вимушеної жовтневої перерви у чемпіо-наті у “Кардинала” впала. Якщо раніше команда забивала в середньому більше трьох м’ячів за матч, то “Локомотиву” та “Єнакіївцю” рівняни зуміли забити усього тричі, та й то один із голів було проведено із десятиметрової позначки.

Що це - криза, чи лише тимчасовий спад перед черговим злетом?

МФК “Кардинал-Рівне” - “Локомотив” - 1:7 (0:3).

Рівне: Чемерис-Піддубний, Паршиков, Волянюк, Чеботарьов, Басіч, Когут, Танський, Данилюк, Сондак, Дармовіс, Волох.

Харків: Литвиненко - Одегов, Клочко, Журба, Д.Сорокін, Білоцерківець, Корнійчук, А. Сорокін, Кісєльов, Федорченко, Берлізєв.

Голи: Волянюк (40) - Журба (5, 8, 22, 26), Федорченко (13, 34), А. Сорокін (37).

Попередження: Чемерис (15).

Матч першої та третьої команди чемпіонату обіцяв стати центральною грою туру. Тим паче, обидва клуби втратили очки у зустрічах із своїми попередніми суперниками. Щодо рівнян - то вони взагалі зазнали шокуючого розгрому у Єнакієво і навіть без дискваліфікованого Віталія Дєнюжкіна мали би прагнути реабілітуватися перед власними вболівальниками.

Проте, протриматися господарі майданчика зуміли усього п’ять хвилин від початку зустрічі. Потому помилка у простій ситуації призвела до першого взяття воріт Павла Чемериса. Під пресингом “залізничників” гравець “Кардиналу” віддав поперечний пас поблизу своїх воріт. М’яча перехопив Сергій Журба і точним ударом поміж ніг воротарю “Кардинала” відкрив рахунок.

Гості одразу ж втратили ще дві нагоди збільшити рахунок - постріли Кісєльова та Клочка парирував воротар рівнян.

Але і останній безпомилково не відіграв. Після чергового збою у грі рівненської оборони Журба отримав м’яча і зміщувався у кут ігрового майданчика. Павло Чемерис чомусь вирішив вибігти далеко з воріт, аби поборотися із гравцем “Локомотива” і отримав гол парашутом у власні ворота - 0:2.

Ще за п’ять хвилин Федорченко виявився найспритнішим поблизу воріт “Кардинала” і довів рахунок до - 0:3.

Наприкінці тайму гості ризикували, заробивши п’ять фолів, та все ж зуміли відіграти чисто і не залишили “кардиналівцям” жодного шансу на успіх.

Незадовго після початку другого тайму Сергій Журба забив свій третій гол, переправивши м’яча у ворота Павла Чемериса красивим ударом після передачі від кута майданчика.

Господарі, які і до цього грали в обороні, зовсім невдало замінили воротаря п’ятим польовим гравцем, почали подовгу вовтузитися поблизу воріт “Локомотива” і, так і не створивши жодної небезпеки, знову пропустили. Сергій Журба перехопив м’яч і з центрального кола вразив порожні ворота “Кардиналу” - 0:5.

Шостий м’яч у ворота Павла Чемериса влетів після класичної швидкісної контратаки - два проти одного, передачі Дмитра Сорокіна і точного удару Федорченка.

Сьомий гол забив Олександр Сорокін точним низовим ударом з меж карного майданчика рівнян.

І лише після такого показового побиття “Локомотив” дозволив забити супер-нику. М’яч влучив у руку комусь із гравців харківського клубу і цей фол виявив-ся для гостей шостим.

Удар із десятиметрової позначки чітко реалізував Михайло Волянюк - 1:7. Цей гол став дев’ятим для нападника у чемпіонаті і Михайло продовжує перебувати на першій позиції у списку голеадорів турніру.

Двадцятого листопада у Львові в рамках 1/16 розіграшу Кубку України із футзалу “Кардинал-Рівне” зіграє із першоліговим “Лем-бергом”, а ще за тиждень вже у матчі чемпіонату - із “ТВД”.

Наступну домашню зустріч команда Юрія Баховського проведе аж одинадцятого січня наступного року.

19.11.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2010p. 
На головну сторінку