Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №476 від 03.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Заклади комунальні

У “Хіміку” вирує культурне життя

У “Хіміку” вирує культурне життя

Навесні наступного року Палац культури та спорту “Хімік” святкуватиме свій 25-річний ювілей. До цього дня керівництво вже готує кілька цікавих заходів.

- За 25 років існування у Палаці культури та спорту “Хімік” працювало багато різних людей і головна особливість святкування ювілею буде у тому, що ми запросимо їх усіх, - розповідає директор палацу Василь ЧЛЕК. - ВАТ “Рівнеазот”, якому належить заклад культури, допоможе фінансово, що дозволить зробити свято видовищним, організувати потужний концерт тощо.

Багато хто пам’ятає святкування 35-річчя “Рівнеазоту”, коли біля “Хіміку” виступали зірки російського шоу-бізнесу, а на дійство зібралися десятки тисяч рівнян. Сподіватимемося, що адміністрація підприємства допоможе ідейно та фінансово організувати подібний масштабний захід і для відзначення ювілею “Хіміку”.

Культура не зникне

Напевно зараз “Хімік” асоціюють з проведенням усіляких виставок, які проходять тут майже щотижня. Однак не усім відомо, що у Палаці на повну потужність вирує культурне життя: тут займаються у різноманітних гуртках понад 450 дітей, з’являються нові класи та колективи. Наприклад, у жовтні відкрили студію дошкільного виховання “Зернятко”, яку обладнали новими меблями та побутовою технікою, повністю забезпечили матеріально-технічною базою. Не пасуть задніх і спортивні здобутки - цьогоріч футбольна команда “Хімік” вперше за 21 рік виборола перше місце у чемпіонаті, з чим їх і вітаємо.

03.12.2010Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2010p. 
На головну сторінку