Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №476 від 03.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Побили та пограбували серед білого дня

Біля одного із ринків Рівного правоохоронці затримали 15-річного та 23-річного місцевих мешканців, які побили 40-річного жителя села Верхівськ Петра та привласнили його сумку.

Три авто і дванадцять покришок

Неприємність сталася на подвір’ї мешканки села Бармаки 51-річної Тетяни. Невідомий хуліган пошкодив 12 покришок на трьох авто. Сума завданого збитку наразі встановлюється.

Дружина обікрала благовірного?

Заяву до міліції на власну дружину написав 40-річний рівнянин Василь. Чоловік стверджує, що дружина викрала їхнє спільне майно: телевізор, ноутбук та 12 тисяч гривень.

Телефон знайшли через два роки

У селі Малево Демидівського району працівники ДАІ випадково зупинили на вулиці 33-річного Миколу. Під час перевірки мобільного телефону, який за словами молодика був його власним, за допомогою бази “АРМОР” встановили, що ще наприкінці вересня 2008 року його викрали на Волині.

Один зачепив, інший - переїхав

Через прикрий збіг обставин на дорозі закінчилося життя 50-річного пішохода Михайла. На автошляху “Київ-Чоп” у селі Крилів Дубенського району водій автомобіля “Опель-Астра” зачепив лівим дзеркалом заднього виду пішохода, який знаходився на проїжджій частині дороги. Після чого чоловіка на смерть збила вантажівка “МАН”, яка рухалася позаду у попутному напрямку.

Тролейбус маршрутці конкурент

Водій комунального підприємства Рівного поскаржився правоохоронцям на невідомого зловмисника, який на зупинці “Покровський собор” розбив бокове ліве вікно у тролейбусі маршрутом №2. Особа знайденого хулігана здивувала. Ним виявився водій маршрутного таксі №34 Юрій.

Аварія під спалах камер

Прямісінько навпроти встановленої на ЦУМі камери відеоспостереження сталася у Рівному дорожньо-транспортна пригода. Це та ситуація, коли свідчення свідків-записів, спростувати просто неможливо.

Близько опівночі на перехресті вулиць Соборна-Чорновола-Міцкевича, 33-річний водій автомобіля “Деу” врізався у “Фольксваген”, за кермом якого перебувала 19-річна Ірина. При цьому автівки рухалися перпендикулярно одна до одної, і від удару “Фольксваген” відкинуло метрів на десять. Внаслідок ДТП, незначні травми отримав водій “Фольксвагену” та пасажирка “Деу”.

03.12.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2010p. 
На головну сторінку