Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №477 від 03.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Ринку на Театральній не буде

Відразу дві ради - міська та обласна - вирішили перевірити роботу базарів. До цього їх спонукали підприємці, які у своїх зверненнях нарікали на великі побори з боку адміністрації ринків. Для цього в обласній раді створили спеціальну комісію з депутатів, експертів та правоохоронців. А заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук отримав протокольне доручення.

Спеціальна комісія облради вивчить стан ринків, заходи, які вживають їхні власники для покращення умов роботи та методи формування орендної плати для торгівців.

Крім того, депутати попросили не підвищувати у районах ставки єдиного податку для підприємців та добрати земельні ділянки для створення мережі комунальних ринків.

Аналогічне завдання сьогодні стоїть і перед паном Васильчуком. Щоправда, отримати інформацію він має неофіційно, щоб напевне знати, про яку цифру поборів йдеться.

- Спочатку потрібно з’ясувати, що означає “деруть зо три шкури”, - зазначив міський голова, - і наскільки цю цифру можна зменшити. Якщо різниця суттєва і призведе до здешевлення товарів, то ця справа варта того, щоб за неї братися.

Вже наступної п’ятниці може бути відомо, чи реально створити у Рівному комунальний ринок з мінімальною платою за оренду. Тим більше, що принаймні у двох ринків, які діють на території міста закінчується договір оренди. “Де саме може бути створений комунальний ринок не знаю, але точно не на Театральній чи майдані Незалежності”, - пообіцяв голова.

03.12.2010



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2010p. 
На головну сторінку