Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №477 від 03.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Знай наших

“Янтар Полісся” - мрія, яка стає реальністю

Про родинний бізнес сім’ї Слободанюків знають далеко за межами нашого краю. Шедевральні вибори з янтарю, виплекані з любов’ю і душею майстрів, завжди несуть добробут і тепло. Рік за роком висока якість художніх та ювелірних виробів з бурштину забезпечували приватному підприємству “Янтар Полісся” лідерські позиції серед поціновувачів сонячного каменю.

З метою його пошуку римські, грецькі та єгипетські купці їхали у далекі та небезпечні подорожі до берегів північних морів. З нього робили не лише прикраси, але й вважали панацеєю від усіх хвороб. Сьогодні ж відомо, що бурштин випромінює від’ємні іони, які благотворно впливають на організм людини, а янтарна кислота діє як біостимулятор та антистресовий препарат. Прикметно, що поклади цього чудодійного каменю тисячоліттями знаходяться просто у нас під ногами - на Рівненщині, яку чомусь лише останнім часом позиціонують як бурштиновий край. І саме наполегливість колективу приватного підприємства “Янтар Полісся” красномовно свідчить про те, що наша земля не випадково володіє запасами цієї цілющої сировини, адже є майстри, які теплотою своїх рук створюють незабутні вироби і дарують частинку здоров’я і хорошого настрою кожній родині.

- Ми ніколи не ставили собі за мету просто виготовляти вироби із бурштину, - розповідає власник приватного підприємства Віктор СЛОБОДАНЮК. - Знайти такі не так вже і складно у Рівному. Ми хочемо, аби люди мали можливість отримати унікальні та ексклюзивні речі, розроблені саме для них. А оскільки робота із бурштином потребує особливого підходу, уміння й таланту, її можна довірити лише висококваліфікованим художникам та ювелірам, які з нами працюють. Сьогодні про “Янтар Полісся” говорять як про надійного партнера і я особисто вважаю це великим проривом, досягти якого ми змогли лише завдяки наполегливості, заповзятості та щоденному удосконаленню.

- Ми не зупиняємося на досягнутому, - підтримує батька директор ПП “Янтар Полісся” Вікторія СЛОБОДАНЮК. - Весь час знаходимося у творчому пошуку і намагаємося віднайти нові напрямки у створені виробів, шляхи підвищення якості нашої продукції та ідеї для розширення асортименту.

Найбільшим досягненням наших майстрів вважаємо великомасштабну роботу на замовлення благодійного Фонду Святого Іоанна Єрусалимського - виготовлення іконостасу, оздобленого бурштином, для Храму Святого Пантелеймона Цілителя у селищі Дмитрівка Новоайдарського району Луганської області. Саме через красу бурштину та його цілющі властивості, цей камінь використовували в оздоблювальних роботах храму. Не знаю, як у світі, а в Україні такого ніхто ще не робив!

- Скільки відтінків має бурштин, стільки ж оригінальних задумів можна втілити за його допомогою, - стверджує ювелірний дизайнер Вероніка СЛОБОДАНЮК. - Природа подарувала нам унікальну сировину, з якої можна творити прекрасні вироби, які не лише покращуватимуть настрій, але й позитивно впливатимуть на організм. Цілюща сила цього каменю життя та здоров’я, відомі з давніх-давен. Янтар - універсальний очисник нашого організму, адже жоден з інший не має стільки показань для застосування в медицині, як цей. Бурштин допомагає при захворюваннях центральної нервової системи, серцево-судинної системи, бронхіальній астмі, ревматизмі, алергії, безплідді тощо.

Від класики до сучасності, від епатажу до елегантності - усе це може розкрити одна лише робота, виконана дбайливими руками майстра, який вкладає у неї свою душу і серце.

- У нас працюють висококваліфіковані майстри та ювеліри, адже робота з янтарем потребує особливого підходу, вміння й таланту. Зазвичай ми беремо на роботу фахівців, які мають художній хист, і на місці навчаємо їх техніці виготовлення виробів. Наприклад, використовуємо унікальну технологію виготовлення картин, яку розробили на державному підприємстві “Укрбурштин” у Рівному, - ділиться Віктор Слободанюк.

Варто завітати до одного з магазинів “Янтар Полісся”, як очі починають танути у кольоровій гаммі неймовірної краси янтарних виробів. Тут можна знайти подарунки для чоловіків у вигляді янтарних мундштуків та ручок, для родичів придбати ікони та картини. Ювелірні ж вироби не залишать байдужою жодну жінку. Тонке поєднання каменю із фрагментами золота або срібла роблять неповторним кожний виріб. Це стане не лише чудовим подарунком, але й принесе власнику щастя і гармонію.

Картини, виконані з використанням екологічно чистих технологій, не лише зможуть прикрасити інтер’єр будь-якої оселі, але й зарядять атмосферу енергією та силою сонця, яку містить у собі янтар. З-поміж сотні робіт у магазинах “Янтар Полісся” можна знайти канонічні ікони, картини на релігійну тематику, пейзажі, мисливські сюжети, декоративні та інтер’єрні панно.

За бажанням, на підприємстві можна замовити ексклюзивну картину, яка б містила інформацію про її власника, або гармоніювала з інтер’єром кімнати. У будь-якому випадку, це буде унікальна робота.

Отож, “Янтар Полісся” пропонує Вам оригінальність та неповторність художніх ідей ювелірного мистецтва. Класичний і сучасний стилі, шарм і елегантність, найвища якість і привабливі ціни - все це є відмінною рисою наших митців і ювелірних виробів. Не зупиняючись на досягнутому, “Янтар Полісся” знаходиться у постійному пошуку цікавих ідей та партнерів.

Демократична цінова політика, гнучка система знижок та індивідуальний підхід - ось основні принципи їх роботи з клієнтами.

ПП “Янтар Полісся”

м.Рівне, вул.Київська,110г

моб. (050) 435 70 69

тел/факс (0362) 28-25-45

Ювелірні магазини:

м.Рівне, майдан Короленка, 1 (ТЦ “Злата Плаза”, 1 поверх, 8 відділ)

м.Рівне, вул.Соборна, 38

тел: (0362) 22-24-67

03.12.2010



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2010p. 
На головну сторінку