Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №231 від 16.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спідвей

В новий сезон - з новим тренером

Продовжує готуватися до нового сезону спідвейна команда «Рівне-Україна». У порівнянні з минулим роком у клубі сталися значні зміни. Після пам’ятного усім скандалу в одній з останніх гонок другої польської ліги минулої осені, залишив команду її колишній тренер Володимир Трофимов. На його посаду керівництво рівненського спідвею запросило відомого колись гонщика Віктора Кузнєцова. Саме цей фахівець поведе «Рівне-Україну» до нових вершин у Міжнаціональній російській лізі та другій лізі чемпіонату Польщі. Отож, рівняни знову виступатимуть на два фронти, а це означає, що цікавого спідвею цього року знову вистачатиме.

Окрім Трофимова, рівненську команду залишили угорець Ласло Шатмарі, Володимир Колодій та Ярослав Полюхович. Поповнення в «Рівне-України» теж значне. Рівняни заявили у різні змагання аж 6 нових легіонерів - поляки Ярослав Хампель, Томаш Гапінськи та Ронні Ярможі перейшли до Рівного з ВТС «Вроцлав». Крім них, поповнили склад Пьотр Дим (Польща, КМ «Остров»), Богуміл Брхел (Чехія, ТЖ «Люблін») та чемпіон Міжнаціональної російської ліги-2005 у складі «Мега-Лади» (Тольятті) Данило Іванов. Також повернулися до Рівного уже відомі нашим вболівальникам Олександр Бородай та Петро Велесик. Отож, як бачимо, склад команди досить потужний, й зобов’язує «Рівне-Україну» боротися за найвищі місця у змаганнях обох ліг. Для цього спонсори команди вже закупили 5 нових мотоциклів JAWA та стільки ж моторів GM до них.

Уже відомі всі учасники та розклад гонок в обох лігах. У Міжнаціональній російській лізі, зокрема, з’явилася друга команда з Балаково - СК «Турбіна». Іншим дебютантом стане «Меткор» зі Стерлітамака. А от латвійський «Спідвей-Центр» з Даугавпілса ми серед учасників чемпіонату більше не побачимо.

Дебютна гонка цього року для оновленої рівненської команди відбудеться в Угорщині. 9 квітня тут у рамках турніру другої польської ліги «Рівне-Україна» змагатиметься з СК «Міскольц». У Рівному перша гонка нового року пройде 17 квітня. Суперником рівнян буде «Ванда» з Кракова. А вже 19 квітня стартує Міжнаціональна російська ліга. «Рівне-Україна» в цей день прийматиме октябрський «Лукойл». Повний календар ігор обох ліг - в одному з наступних номерів «РР».

16.03.2006



Рівне-Ракурс №10 від 16.03.2006p. 
На головну сторінку