Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №478 від 09.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Гроші взяв, та не побудував

Ще у березні цього року у 29-річного рівнянина Олександра 41-річний житель с.Грузіїв Болехівського району Івано-Франківської області Володимир взяв 95 тисяч гривень на будівництво житла. Ані грошей, ані будинку Олександр і досі не бачив.

Не там припаркувався

Близько опівночі на автодорозі “Київ-Чоп” зупинили автомобіль “Мерседес Бенц”, під керуванням громадянина Cербії Міодрага. Іноземець порушив правила зупинки, пригальмувавши ближче ніж за 10 метрів до пішохідного переходу. Крім цього, транспортний засіб закривав дорожні знаки. Відтак, Міодрагу скоротили термін перебування на території України.

Родина без тата, а кривдник - на волі

Згідно з рішенням Верховного суду України Юрій Миронець отримав три роки обмеження волі умовно. Нагадаємо, що в результаті конфлікту на дорозі, який стався у листопаді, пан Юрій так сильно вдарив Євстафія Прокопчука, що він помер у лікарні. За вбивство з необережності Рівненський міський суд засудив Миронця до 3 років обмеження волі, вирок підтвердив і апеляційний суд Рівненської області. Втім Верховний суд мав інший погляд на справу.

Сам винний

36-річний житель м.Давид-Городок Брестської області Василь поплатився за свою халатність. Він не зачинив свій автомобіль “Мерседес Бенц Спринтер”, який знаходився біля гіпермаркету “Епіцентр” і залишився без паспорту, посвідчення водія та інших документів на авто.

Побив біля школи

Близько обіду до працівників ДАІ звернулася 15-річна жителька с.Олексіївка Сарненського району Віта, яка розповіла, що напередодні на території загальноосвітньої школи с.Вири Сарненського району її побив 17-річний Микола.

09.12.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.12.2010p. 
На головну сторінку