Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №479 від 16.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Конфлікт

Мешканці тримають оборону

Мешканці тримають оборону

Днями до редакції газети звернулися мешканці будинку на вулиці Київська,77, з проханням допомогти відстояти власну домівку. Буквально перед виходом з під’їзду розпочали незаконну, на їхню думку, добудову двох поверхів вже існуючої перукарні ТзОВ “Леді”.

Як стверджують мешканці, територію навколо перукарні, яку планують реконструювати у двоповерховий салон краси, огородили парканом без їх дозволу. А будівництво як таке, вони вважають незаконним і таким, що порушує їх права як мешканців цього будинку. Стан будинку - аварійний, і заплановане будівництво може призвести до виникнення тріщин. “Яким чином збираються забудовники приліпити двоповерхову будівлю до 14-поверхового будинку, коли з другого поверху починається житлова площа?” Наразі мешканці збирають гроші для того, аби найняти досвідченого адвоката, який би захистив їх інтереси. За словами мешканців, звернення та листи з підписами пожильців будинку були направлені міському голові, в прокуратуру та інші інстанції міста. Реакції - жодної.

Наша редакція звернулася за офіційним коментарем до власника перукарні пана Ярослава. За його словами, будівництво абсолютно законне та правомірне. Є технічний паспорт та усі необхідні дозволи, які він може пред’явити мешканцям будинку. Крім того, пан Ярослав зазначив, що коли жителі поскаржилися до прокуратури, висновок прокурора засвідчив, що будівництво дозволено та не порушує жодних прав та архітектурних норм.

Тож, триматимемо читачів і надалі у курсі справ навколо цього будівництва. Сподіваємося отримати коментарі чиновників відповідних міських інстанцій.

16.12.2010



Рівне-Ракурс №10 від 16.12.2010p. 
На головну сторінку