Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №479 від 16.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кастинги

Гарних - біля двох сотень, найкраща - лише одна

Гарних - біля двох сотень, найкраща - лише одна

Ось і завершилися виїзні відбори четвертого обласного конкурсу “Міс Рівненщина-2011” у кожному з районів області. Попереду ще три дні відбору в обласному центрі. Учасницями конкурсу захотіли стати понад 200 красунь.

Відбори цьогорічного конкурсу “Міс Рівненщина” вже стали найбільшими і найчисельнішими за всю історію рів-ненських заходів. За словами голови оргкомітету “Міс Рівненщина-2011”, директора компанії “НеоМарк” Андрія ПРОКОПЧУКА, за два тижні кастингів у районах області, організатори подолали більше 2,5 тисяч кілометрів.

У підсумку організатори за два тижні особисто поспілкувалися з понад 350 красунями, 200 з яких заповнили анкету претендентки. Понад 70 з них запросили на другий тур кастингу у Рівному, який відбудеться 17, 18, 19 грудня в ТРЦ “Чайка”.

Тут організатори поспілкуються з представницями районів ще раз та проведуть кастинг серед охочих представити на конкурсі обласний центр. Таких, зазвичай, понад півтори сотні.

- Обирати цьогоріч надзвичайно важко, у кожному районі є дві-три достойних претендентки на участь у фіналі, - розповіла директор конкурсу “Міс Рівненщина” та агенції моделей “Панна” Вікторія ДЕМБІЦЬКА. - Хочемо долучити до створення фото- та відеоматеріалів про дівчат, виходів на фіналі символіку кожного району нашого краю. Наш конкурс стає все більш соціальним, адже дозволяє дівчатам з провінції не тільки показати себе на рівні області, а й закласти підвалини свого майбутнього успіху.

- Обласна рада покликана розвивати кожен район, популяризувати життя кожної місцевої громади, - зауважує заступник голови облради Михайло КРИВКО. - Чималу роль відіграє і молодь. Коли є команда, яка не шкодує ані часу, ані коштів, і намагається доїхати до кожної дитини у глибинку та дати їй шанс розвинути свої таланти, ми з розумінням готові підтримувати такі, орієнтовані на місцеві громади, проекти.

Тим часом імена півфіналісток конкурсу стануть відомі лише після 20 грудня, а фінальне шоу планується на початок березня 2011 року.

16.12.2010



Рівне-Ракурс №10 від 16.12.2010p. 
На головну сторінку