Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №480 від 24.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сесія

Відомі голови комісій

Депутати міської ради врешті помирилися і поділили комісії. Дві головні очолили представники таборів протистояння - ПР і Батьківщина. Відтак, земельною комісією керуватиме регіонал Мирослав Берташ, бюджетною - “білосердешний” Едуард Галайчук.

Головою постійної комісії з питань захисту прав людини, законності та правопорядку став Олександр Лащук (“Свобода”), з питань Регламенту, депутатської діяльності та етики, розвитку місцевого самоврядування - Олександр Чубай (“ВПС”), з питань науки, освіти, культури тощо - Світлана Богатирчук-Кривко (“Народна партія”), з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та соціального захисту населення - Ірина Виноградова (“Батьківщина”), з питань економічного розвитку, промисловості, інвестицій та підтримки підприємництва - Юрій Вознюк (“Фронт Змін”), з питань міського господарства та екології став Артур Хорхолюк (“Наша Україна”), з питань транспорту і зв’язку - Святослав Євтушенко (“Удар”).

Справи “Підкови”

Депутат Сергій Паладійчук нагадав присутнім призабуту справу “Золотої підкови”, оскільки до нього по допомогу звернулися майбутні новосели. Вони поскаржилися на те, що не мають достовірної інформації про стан будівництва. Це, натомість, здивувало міського голову Володимира Хомка, оскільки люди, які вклали у будівництво квартир гроші, були особисто присутні під час останньої наради із координації дій щодо “Підкови”. Зараз ця справа знаходиться на особистому контролі у губернатора і, обіцяють, її таки зрушать з місця.

24.12.2010



Рівне-Ракурс №10 від 24.12.2010p. 
На головну сторінку