Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №480 від 24.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Учні на колесах

Два нещодавно придбані шкі-льні автобуси перевозитимуть учнів та вчителів у Костопільському та Рокитнівському районах. Автобуси придбали у рамках проекту Світового банку “Рівний доступ до якісної освіти”. Рівненщина - одна із шести областей, що виборола право брати участь у ньому. Цьогоріч проект завершується. Натомість до кінця місяця область отримає ще 4 шкільні автобуси, але вже за державною програмою.

На сьогодні майже 90 відсотків дітей, що живуть у сільській місцевості, до школи підвозять водії рейсових маршруток. Тим часом, щоб учні могли безпроблемно діставатися до навчальних закладів, області необхідно ще 90 шкільних автобусів.

Дітищу-реактору Рівненської АЕС - 30 років

Наприкінці минулого тижня у Кузнецовську урочисто відсвяткували День енергетика та 30-річчя пуску першого енергоблоку Рівненської АЕС.

Багатотисячний колектив атомників привітав із професійним святом перший заступник голови обласної ради Михайло Кривко і вручив почесні грамоти. Від імені голови обласної ради Михайло Кривко побажав ювілярам здобутків і професійних звершень, щоб мирний атом завжди був джерелом добробуту, стабільності у державі, регіоні та у кожній родині.

Талановиті відпочиватимуть у Польщі

Днями на Рівненщині завершився обласний фестиваль “Ми - талановиті”, переможці поїдуть у Польщу. Участь у фестивалі з моменту його створення (жовтень 2010 року) взяли близько 80 колективів різного жанру - від професійного вокалу до народної творчості.

У фінальному гала-концерті за результатами відбіркових турів виступили 20 найкращих творчих колективів. Всі учасники отримали дипломи фестивалю та подяки. Окрім того, розіграли дві лотереї для поїздки у Польщу, яку отримали дві щасливих учасниці.

У Дубні стартує конкурс… хамів

Міський Інтернет-портал ДУБНО розпочинає загальноміську акцію “Гнилий Жолудь”. Мета цієї акції - визначення найневвічливішої особи міста Дубно -людини (організації), яка своєю поведінкою, діяльністю ставиться зі зневагою до дубенчан. У формат акції підпадають: чиновники (працівники податкової, жеків, міської ради, комунальної сфери), приватні підприємці (водії маршрутних автобусів, працівники магазинів, кафе, барів, ресторанів) - усі, хто пов’язаний зі сферою обслуговування, надання послуг для дубенчан. Результатом “Гнилого Жолудя” стане нагорода цього невігласа.

Податки - справа прибуткова

Від сплати єдиного податку за 11 місяців нинішнього року до Рівненського обласного бюджету надійшло 34 мільйони гривень. А це на 1,9 мільйона гривень більше від запланованого на цей період і на 0,9 мільйона гривень більше, ніж за аналогічний період, але вже торік.

24.12.2010



Рівне-Ракурс №10 від 24.12.2010p. 
На головну сторінку