Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №480 від 24.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Подарунки

Бабці - тацю, шефу – ялинку

На Новий рік подарунків чекатимуть не лише дітлахи, а й усі ваші, друзі, рідні, колеги. Щороку вибір подарунків змушує нас до довгих роздумів, адже він повинен бути корисним, доречним, а головне - тішити того, хто його одержить.

По-перше, слід визначитися, кого ви плануєте вітати і скласти список. Намагайтеся нікого не забути. Обов’язково не забудьте про тих, хто сидітиме з вами за новорічним столом і про колег: начальника, бізнес-партнерів, співробітників.

Для батьків підійде оригінальний світильник чи підсвічник, татові - подарункова книга, мамі - набір косметики. Для доньки - сумочка чи шкіряні рукавички, оригінальна яскрава атласна хустка, для сина - набір дисків або флеш-карта для мобільного телефону, з великим об’ємом пам’яті. Для бабусі з дідусем - вишита скатертина, набір атласних або лляних серветок для сервіровки столу, підійде і розписана або вирізьблена таця. Племінникам і похресникам підберіть логічні настільні ігри, м’які іграшки чи скарбнички. Для сестри підійде аромалампа з набором аромамасел або набір фужерів для мартіні і коктейлів; брата потішить кальян чи набір пивних келихів.

Друзів потіште дрібничками. Вони не повинні бути дорогими, головне, що ними ви демонструєте увагу. Підійдуть маленькі статуетки, невеличкі м’які іграшки, брелоки для ключів, компакт-диски, книги кишенькового формату.

Традиційними подарунками для шефа є гарна ручка, настільний набір, органайзер, візитниця. Обережно слід поставитися до різноманітних художніх і скульптурних витворів, естетичні смаки ваші і начальника можуть кардинально відрізнятися. Подарунок не повинен бути надто дорогим (щоб не зобов’язувати) і надто особистим (це може дратувати). Якщо ваш шеф - людина з гумором, то доречною буде невеличка ялинка. Замість верхівки прикріпіть фото самого начальника, а на гілках замість іграшок розмістіть портрети працівників вашої фірми.

Для партнерів з бізнесу оберіть дорогу подарункову книгу, колекційне вино, годинник або запальничку з логотипом вашої фірми. Із закордонними партнерами будьте особливо обережні з подарунками. У різних націй є свої подарункові табу. Тому обирайте нейтральні безпрограшні варіанти: ті ж книги і ручки, вироби народних промислів, солодощі.

У подарунках співробітникам можете проявити почуття гумору. Підберіть недорогі сувеніри, котрі будуть не стільки корисним і практичним подарунком, скільки знаком уваги.

Як ви уже знаєте, 2011 рік - рік Білого Кота (Кролика або Зайця). Тому для друзів і співробітників доречними будуть статуетки, брелоки, свічки чи скарбнички у вигляді смішних кошенят, дітям - м’які іграшкові пухнасті милі котики.

І не забудьте про привабливе оформлення подарунку.

24.12.2010



Рівне-Ракурс №10 від 24.12.2010p. 
На головну сторінку