Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №481 від 30.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сила у воді

“Острозька” вітає всіх з Новим роком!

“Острозька” вітає всіх з Новим роком!

Вартезіанській свердловині, на глибині 300 метрів, видобувається екологічно чиста мінеральна вода природного походження. Завдяки унікальному складу солей та мінералів, “Острозька” широко використовується не лише для втамування спраги, але й у лікуванні різних захворювань.

Згідно з висновками Українського науково-дослідного інституту реабілітації та курортології м.Одеса, за співвідношенням основних хімічних елементів “Острозька” є хлоридною натрієвою водою зі стабільним хімічним складом та фізичними показниками. Її основними компонентами є іони Na та K, які до того ж сприяють легкому і швидкому втамуванню спраги.

Загальна мінералізація води становить 1,5-3,0 г/дм3, що відносить “Острозьку” до категорії лікувально-столових вод. Медичними показниками для використання у медичних ціляє є:

• хронічні гастрити з нормальною та зниженою секреторною фун-кцією шлунку;

• хронічні коліти та ентероколіти;

• хронічні захворювання печінки і жовчовивідних шляхів;

• хронічні панкреатити;

• хвороби обміну речовин, хронічні захворювання нирок і сечовивідних шляхів;

• стан післяоперативного втручання на органах травлення.

Але, знаючи, що хворобам краще запобігати, ніж їх усувати, варто вживати “Острозьку”, як столовий напій і тоді організм наш буде у рівновазі.

За технологічним процесом, “Острозька” мінеральна вода розливається безпосередньо зі свердловини, що дозволяє уникнути контакту з повітрям і зберегти всі природні смакові властивості і хімічний склад на тривалий час. При цьому технологічний процес розливу включає в себе додаткову очистку води за допомогою системи фільтрів.

Додамо кілька слів про мінеральну воду “Острозька нова”, яка є візитною карткою нової продукції та гарантом її високої якості. За співвідношенням основних хімічних елементів - це гідрокарбонатна натрієва вода, яка циркулює та глибині 300-350 метрів, створюючи свій природній хімічний склад солей та мінералів у покладах найдревніших вулканогенних порід, що утворилися 600-1000 млн. років тому. Завдяки цьому “Острозька нова” має особливі, рідкісні для природних столових вод смакові та органолептичні властивості, бездоганну чистоту. А до її складу входять мікроорганізми та мікроелементи, які підсилюють біологічну активність води у процесах життєдіяльності організму людини.

“ОСТРОЗЬКА” - частина НАШОЇ землі, НАШОЇ історії, НАС самих!

ТОВ “Острозький завод мінеральної води”

м.Остріг, вул.Кн.Острозьких,36,

тел. (03654) 2-36-08

м.Рівне, вул.Словацького, 4/6, тел. (0362) 22-15-47

30.12.2010



Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2010p. 
На головну сторінку