Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №483 від 13.01.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Благодійність

Дарувати радість

Дарувати радість

Різдвяні свята завжди вважалися сімейними. Але серед нас є чимало дітей, які позбавлені родинного тепла. Саме для них у Рівному відбулася різдвяна акція “Неси добро дітям”.

Організаторами доброчинної справи виступили громадські організації “Тато-клуб РВ” та “КВН м.Рівне”, ТЦ “Злата Плаза”, BGL фешен груп та Центр естетичного та громадянського виховання молоді МЕГУ ім.С.Дем’ян-чука.

Приємно, що до акції долучилося студентство, та й сама ідея цієї доброї справи належить молодому поколінню, адже ініціатором дійства став директор Першої Рівненської Ліги КВН Дмитро МАЛІМОН: “У нас багато вільного часу, який можна витрачати з розумом і на хорошу справу. У Біблії сказано - “Спіши творити добрі діла”, і ми дійсно можемо це зробити. Часто у гонитві за цінностями, забуваємо про безцінні речі. Це неправильно. Звичайно, один в полі не воїн, але є небайдужі люди, які готові підтримати.

Акція відбувається вже вдруге, сподіваюся, що вона стане щорічною традицією. Торік у нас був перевдягнутий Святий Миколай, який роздавав діткам подарунки. Для них це було дуже приємною і радісною подією, та й для нас теж. А цього року до різдвяної акції приєдналося ще більше небайдужих людей”.

І дійсно, за місяць часу було зібрано багато іграшок, солодощів, одягу, канцелярських товарів та інших необхідних речей, які стануть у нагоді вихованцям дитячого будинку та будинку малютки.

Наразі благодійна акція завершилася, але хай ніколи не закінчується добро, яким люди можуть поділитися один з одним.

13.01.2011Ольга ГРИНЕВИЧ



Рівне-Ракурс №10 від 13.01.2011p. 
На головну сторінку