Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №485 від 27.01.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Кривавий подарунок на День народження

…Унеділю сім’я острожан відзначала у ресторані День народження старшого сина - 22-річного Андрія. Все як годиться - гучне застілля, тости за здоров’я, щастя і благополуччя. Після святкування, підігріте спиртним подружжя повернулося додому, де і вирішило з’ясувати свої стосунки, адже кров так і бурлила після енної кількості випитого.

Побутова сварка досягла свого апогею: нерви 41-річної Валентини не витримали і розлючена жінка, схопивши кухонний ніж, встромила його у спину 45-річного чоловіка Миколи. Зрозумівши, що накоїла, вона одразу ж викликала швидку допомогу. Сталася ця трагедія на очах у молодшого 19-річного сина, який не встиг запобігти біді. Старший натомість повернувся додому, коли батька вже забрала карета швидкої.

Як з’ясувалося, удар жінки був такої сили, що лезо ножа дістало серця, і, на жаль, врятувати життя чоловіка лікарям не вдалося.

- Наразі тривають слідчі дії. Порушена кримінальна справа за ст.115 ККУ (“Навмисне вбивство”), яка передбачає позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років. Підозрювана знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, вирішуватиметься питання про взяття її під варту, - повідомив начальник управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області Василь ЗАБЕЙДА.

- Конфлікти у сім’ї з Острога, де сталася трагедія, виникали постійно, - зазначає Світлана КАРАЧУН з ВЗГ УМВС України в Рівненській області. - Працівникам міліції неодноразово доводилося ставати свідками домашніх чвар між цим подружжям. А от встановити, хто правий, а хто винен у таких ситуаціях, як завжди, надто складно.

27.01.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 27.01.2011p. 
На головну сторінку