Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №485 від 27.01.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спідвей

“Каскад” не зупинити

Крейсерськими темпами продовжує підсилювати склад легіонерами СК “Каскад”. До уже підписаних польських легіонерів Станіслава Бужі та Томаша Ремпали приєдналися росіяни Ілля Бондаренко, юніор Денис Носов та ще поляк Маріуш Фірлей.

Ілля Бондаренко

Щодо 28-річного Іллі Бондаренка, то місцеві уболівальники добре знають цього легіонера. Ще минулого сезону він захищав кольори рівнян. Щоправда, нічим особливим Ілля так і не запам’ятався. Тепер у Бонда буде шанс довести, що минулі результати в складі “Каскаду” - прикра випадковість.

Денис Носов

Варто відзначити 20-річного юніора Дениса Носова, який минулого сезону виступав за балаківську “Турбіну”. Присутність у команді перспективного росіянина повинна зачепити самолюбство наших молодих гонщиків, яким необхідно буде довести, що вони нічим не гірші за легіонера. Тож найсильнішому, на нашу думку, рівненському юніору Станіславу Огороднику вже тепер треба думати, як на рівних конкурувати з “непростим” балаківцем.

Маріуш Фірлей

Щодо 30-річного Маріуша Фірлея, то цей поляк вже тривалий час не брав участі в офіційних гонках через те, що в 2004 році мав проблеми із законом. Після того пробував відновити свої виступи у 2007 році в складі команди з Кросно, але так і не провів за клуб жодної гонки. До скандалу, який поставив хрест на кар’єрі молодого гонщика, Маріуш мав досвід виступів у клубах першої, другої лігах та навіть в Екстра лізі, де, варто сказати, задніх не пас. Рівненські уболівальники зі стажем мали можливість побачити на ділі майбутнього легіонера “Каскаду” у 2004 році на Кубку “Співдружності”, який, нагадаємо, виграв Володимир Трофимов. Маріуш Фірлей тоді став восьмим серед 18-ти учасників турніру. Тож, СК “Каскад” надає другий шанс поляку повернутися у спідвей і довести, що за шість років “простою” скандальний поляк не втратив навички гонщика.

27.01.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 27.01.2011p. 
На головну сторінку