Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №486 від 03.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Фермери з’їжджаються до міста

Цукор, гречку, овочі та молоко-продукти рівняни купуватимуть дешевше. На центральному ринку в Рівному передбачені місця для виїзної торгівлі, де фермери продаватимуть її за цінами виробника.

Справа у тому, що протягом минулого року і на початку поточ-ного на Рівненщині невпинно дорожчала гречка, капуста, картопля, цукор, молоко та масло. Тож аби подбати про споживачів, щочетверга до березня на центральному ринку в сільгоспвиробників можна буде купувати все дешевше. Крім того, є домовленість, щоб на Андріївському та Центральному ринках виділили місця для торгівлі продукцією Радивилівського молокозаводу.

Вірою Гусак пишаються, що вона - рівнянка

Рівненська студентка Віра Гусак стала переможцем Всеукраїнського конкурсу “Я пишаюсь тим, що я українець!”. Дівчина навчається на першому курсі Рівненського економіко-гуманітарного та інженерного коледжу. Варто зазначити, що в цілому у конкурсі взяли участь представники з 27 регіонів України, демонструючи рівень вільного мислення та креативність.

Вівсяник замість Дядюся

Не встигли вщухнути пристрасті щодо призначення Миколи Дядюся на посаду начальника міського управління містобудування і архітектури, як він написав заяву на звільнення. Тепер управління очолює Віктор Вівсяник.

Іменні квитки на проїзд

У Рівному таки будуть їздити пільгово студенти, проте лише із малозабезпечених сімей. Крім того, проїзні квитки будуть іменними - зазначатиметься прізвище студента, аби документом не скористалися інші охочі до халяви.

03.02.2011



Рівне-Ракурс №10 від 03.02.2011p. 
На головну сторінку