Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №486 від 03.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Мінус 10% для ветеранів

Десятивідсоткові знижки на всі лікарські засоби вітчизняного виробництва надаватимуть для ветеранів війни в аптеках області. Ця практика не нова, її з ініціативи голови ОДА Василя Берташа запровадили ще торік, оскільки 2010-й проголосили роком ветеранів Великої вітчизняної війни. Тож очільник області звернувся до менеджерів-фармацевтів краю, і майже дві сотні аптечних закладів краю протягом року обслуговували ветеранів зі знижками. Цьогоріч із ними знову проведено переговори, тож торішню практику впровадять на увесь 2011 рік.

В область привезуть пільгове борошно

Перший заступник голови Рівненської ОДА Анатолій Юхименко підписав звернення про виділення пільгового борошна з держфонду для хлібопекарських підприємств Рівненщини.

Звернення вже направлено у Міністерство аграрної політики та продовольства України. У документі мова йде про те, аби щомісяця із державного фонду виділяли 1000 тонн пшеничного і 400 тонн житнього борошна, яке розподілятимуть між основними виробниками. Це необхідно для того, щоб соціальні сорти хліба не дорожчали.

Героїнями стали 88 матерів

Президент України Віктор Янукович присвоїв почесне звання матерів-героїнь ще 88 жінкам Рівненщини. Серед них найбільше жінок із Рівненського, Рокит-нівського та Сарненського районів. Після того, як нагороди та посвідчення надійдуть в область, матерям-героїням виплатять одноразову допомогу. Цьогоріч її сума становитиме 9410 гривень. Загалом на ці цілі в держбюджеті закладено 293 мільйони гривень.

Кузнецовський мер без заступників

На четвертому засіданні другої сесії Кузнецовської міської ради шостого скликання так і не змогли затвердити на посади заступників міського голови.

Питання про затвердження структури органів Кузнецовської міської ради, затвердження на посади заступників міського голови та ряд комунальних та земельних питань з різних причин взагалі виключено з порядку денного.

Берташу скаржаться на погано надані послуги

Протягом минулого року до управління у справах захисту прав споживачів у Рівненській області надійшло 625 звернень мешканців краю на низьку якість послуг, які вони отримали від суб’єктів господарювання всіх форм власності. Кількість таких скарг займає перше місце у порівнянні з показниками звернень до управління з інших приводів.

Без боргів

Володимирецький, Дубенський та Острозький райони не мають теплогенеруючих підприємств, які споживають природний газ, а відтак і заборгованості за нього. До того ж мешканці цих районів оплатили в січні понад 100 відсотків сум, нарахованих за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій. Вчасно розраховуються у цих районах за водопостачання і водовідведення та електроенергію.

03.02.2011



Рівне-Ракурс №10 від 03.02.2011p. 
На головну сторінку