Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №486 від 03.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Андрій Паршиков

Кубок України до Рівного не приїде

У фіналі Кубка України з футзалу в Запоріжжі сенсації так і не сталося. Потужна львівська “Енергія” на класі обіграла МФК “Кардинал-Рівне” з рахунком 2:1. Утім земляки мали усі шанси увійти в історію як перша команда Рівненщини часів незалежності, яка здобула такий престижний трофей.

“Енергія” - “Кардинал-Рівне” - 2:1 (1:1).

30 січня, Запоріжжя, Палац спорту “Юність”.

Львів: Лисенко - Легчанов, Овсянников, Якунін, Павленко - Д.Бондар, Рогачов, Макаєв, Романов - Задорожний, Струк.

Рівне: Пітуля (Дєнюжкін, 36) - Маринюк, Тригубець, Паршиков, Піддубний - Волянюк, Танський, Чеботарьов, Данилюк - Сондак, Когут.

Голи: Романов (17), Легчанов (36) - Паршиков (12).

Попередження: Макаєв (12) - Сондак (25), Тригубець (34), Басіч (35), Танський (36).

Удари (в ствір): 29 (12) - 22 (11).

Нагадаємо, що на шляху до “Фіналу чотирьох” “ кардиналівці” здолали першолігові “Лемберг” (Львів) та “Імпульс” (Шостка). Надалі рівнянам просто шалено пощастило: спочатку відмовився від участі в Кубку України суперник за путівку до “Фіналу чотирьох” львівський “Тайм”, який невдовзі взагалі припинив своє існування, а потім черговий сюрприз для нашого клубу зробив донецький “Шахтар”, який також відмовився від участі в будь-яких змаганнях. Тож автоматично МФК “Кардинал-Рівне” потрапив до головного матчу сезону. “Енергія” ж пройшла повну кубкову дистанцію. У суботу львів’яни не без труднощів переграли івано-франківський “Ураган” у матчі за вихід до фіналу (5:3). Таким чином, рівняни мали достатньо часу для відпочинку на фінальний матч. Але, можливо, така перевага зіграла злий жарт із нашим клубом, але про все по черзі.

Із перших хвилин гри за почесний трофей рівняни захопили ініціативу. Спочатку Сергій Тригубець, а потім Михайло Волянюк із Андрієм Паршиковим мали можливість відкривати рахунок у матчі, але ворота “енергетиків” рятував основний кіпер збірної країни Владислав Лисенко. Утім і він був безсилим, коли на 12-й хвилині зустрічі найдосвідченіші в нашому складі Сергій Піддубний та Андрій Паршиков розіграли вихід 2 в 1 і останній вивів рівнян уперед - 1:0. Після пропущеного голу ініціатива перейшла вже до львів’ян. І за п’ять хвилин Михайло Романов переграв нашого голкіпера Андрія Пітулю й зрівняв рахунок. У другому таймі тривала рівна боротьба і з безліччю моментів як в одної, так і другої команди. Так тривало до 36-ї хвилини, доки Віталій Танський не порушив правила. Це був шостий фол “кардиналівців” і суддя призначив десятиметровий удар у наші ворота. Валерій Легчанов у виконанні покарання був влуч-ним - 1:2. Чотири хвилини до закінчення матчу рівняни намагалися зрів-няти рахунок, але все-таки удача була на боці більш титулованих та досвідченіших “енергетиків”.

Юрій Баховський (головний тренер МФК “Кардинал-Рівне”):

- Потрібно було реалізовувати свої моменти - тоді був би шанс виграти. Начебто була самовіддача у виконанні молодих гравців, досвідчені грали на своєму рівні. Ніяких претензій до футболістів сьогодні немає. Можу їм всім лише подякувати.

Андрій Паршиков (гравець МФК “Кардинал-Рівне”):

- Після такої гри й негативного результату говорити багато не хочеться. Вітаю “Енергію”. Спасибі вболівальникам, які приїхали сюди з Рівного, Львова та інших міст. В цілому більше нічого сказати. Перемагає сильніший.

03.02.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 03.02.2011p. 
На головну сторінку