Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №487 від 10.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Лікуючи простату, позбувся хронічного захворювання нирок

У редакцію “РР” звернувся чоловік, аби розповісти про своє щастя - він вилікував простату і хронічне захворювання нирок.

Назвався Андрієм з Хмельницького. Перебуваючи у справах в нашому місті, він написав подяку цілителю зі Здолбунова Василю Петровичу Мовчанюку, який проживає на вул.Калнишевського,7 (тел. (03652) 2-17-15).

Пан Андрій розповів, що 12 років тому він застудився. Маючи ангіну, вирішив не звертатися до лікарів і зайнявся самолікуванням. Через час відчув біль у попереку, температура зростала, а він продовжував самолікування. Ангіна відступила, однак через рік час від часу почали боліти нирки. Діагноз лікарів - інфекційне запалення мозкової речовини нирок, і як наслідок - хронічна ниркова недостатність. Кілька разів на рік Андрій проходив лікування, але робота нирок лише погіршувалася: одна працювала на 50%, інша - на 10%. Лікарі говорили про термінову пересадку нирки, а тут ще й проблеми з простатою почалися.

Два роки тому чоловікові зателефонувала сестра з Костополя і розповіла про цілителя, який лікує щитоподібну і простату. Саме він колись позбавив її проблем зі збільшеною щитоподібною (розсмокталися вузли від 3-х до 7-ми см). Тому сестра порадила звернутися до Василя Мовчанюка. Цілитель зазначив, що вилікувати простату можна лише лікуванням нирок, очищенням печінки і судин. “До Здолбунова я приїхав за збором лікарських трав, які приймав два місяці. Але вже через тиждень відчув покращення, а коли наприкінці курсу пройшов обстеження, виявилося, що простати немає, одна нирка працює на 100%, друга - на 90%, печінка і судини очистилися, імунна система - в нормі, тиск нормалізувався, гемоглобін - у нормі. - Наприкінці розмови Андрій Поліщук додав - У мене в нирці був камінь і він також повністю розсмоктався”.

10.02.2011



Рівне-Ракурс №10 від 10.02.2011p. 
На головну сторінку