Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №487 від 10.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Ветеринар та антиквар винайшли наркотик

Аби навчання минало веселіше, 17-річний студент Млинівського технікуму ветеринарної медицини Іван вирішив урізноманітнити своє життя наркотиками. Для цього освоїв цілу науку з їх виготовлення.

- Виготовляв та зберігав наркотики мешканець одного із сіл Млинівського району на зйомній квартирі в райцентрі. Працівники міліції затримали його на території автостанції, де він намагався збути товар, - розповів начальник сектору карного розшуку Млинівського РВ УМВС Сергій ВОЛКОВ. - За цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за ч.2 ст.307 та ч.2 ст.309 ККУ.

З полегшенням зітхнули і мешканці будинку на вулиці Шухевича у Рівному, коли помітили, як із під’їзду правоохоронці виводять їхнього сусіда. Проживати поруч із тим, хто професійно займається наркотиками, стало неможливим, адже постійні відвідувачі заважали і вдень, і вночі. Гості, які приходили до 36-річного Олега, часто-густо на сходовій клітці смакували наркотичні самокрутки і не гребували й дозою ширки.

- Під час санкціонованого обшуку в квартирі 36-річного рівнянина Олега співробітники секторів карного розшуку та боротьби з незаконним обігом наркотиків вилучили лабораторне обладнання із залишками речовини, зовні схожої на первентин, 12 поліетиленових пакетів з порошкоподібною речовиною коричневого кольору, два пакети з речовиною темного кольору та 16 патронів. Усе це вилучили та направили на дослідження, - розповів начальник карного розшуку Рівненського МВ Юрій ЗІМКА.

Як з’ясувалося згодом, “лаборант” - раніше судимий і вже неодноразово мав справу із правоохоронцями через наркотики. Наркотичні засоби виготовляв як для власного вживання, так і для продажу.

До речі, власник помешкання не тільки контролював виробничий процес у нарколабораторії, а й збирав старі фотоапарати, запальнички та значки, чималу колекцію яких знайшли правоохоронці під час обшуку.

10.02.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 10.02.2011p. 
На головну сторінку