Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №488 від 17.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вмовили

Остріг чекає на Костенко

Ліна Костенко перервала тур Україною не через висловлювання критиків, а через те, що у Львові, єдиному місті в Україні, на зустрічі із нею захотіли підзаробити, а відтак, продавали квитки за 30-100 гривень. Проте в попередніх містах, де виступала Ліна Василівна із презентацією “Записок...”, запрошення роздавали безкоштовно.

У найближчому оточенні Ліни Костенко говорять, що вона обов’язково приїде і до Острога, і у Кривий Ріг. Хоче відвідати і Ніжин. Але у Львові ноги її більше не буде!

Ліна Костенко перервала свій творчий тур Україною. Зустрічі поетеси з читачами Кривого Рогу та Острогу переносять на невизначений термін, а львівські - взагалі скасують.

Про своє рішення Ліна Костенко сповістила ще дев’ятого Іванові Малковичу, директору видавництва “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА”. Каталізатором такого рішення видатної письменниці стали “провокативні інсинуації деяких львівських письменників, журналістів та діячів театру”.

В Острозькій академії з превеликим нетерпінням чекають на зустріч із Прометеєм сучасної української літератури. Тож на переконання ректора Острозької академії Ігоря Пасічника, після того, як емоції поетеси вщухнуть - вона таки приїде до їхнього вишу. До того ж цей візит є неодноразово обіцяним самою авторкою і не є комерційним, оскільки у його рамках передбачена зустріч із студентами спеціальності “літературна творчість” та викладачами академії.

17.02.2011Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 17.02.2011p. 
На головну сторінку