Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №488 від 17.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відзнака

В “Інваспорті” вшанували кращих

Минулого тижня у приміщенні облцентру “Інваспорт” відбувся святковий вечір “Наша спортивна гордість” за підсумками спортивного сезону 2010 року.

На заході вшанували та нагородили найкращих у 10 номінаціях: кращих спортсменів з параолімпійських та дефолімпійських видів спорту, кращих тренерів з видів спорту, кращих юніорів, інвалідів-спортсменів спортивної школи, кращих тренерів-викладачів з роботи з дітьми-інвалідами, кращих дітей, інвалідів-спортсменів спортивної школи, кращих інвалідів-спортсменів з непараолімпійських та недефолімпійських видів спорту, кращих вчителів фізичного виховання, кращих ветеранів-спортсменів, кращих директорів спецшколи-інтернату, кращого голову фізкультурно-спортивного клубу інвалідів та керівника відділу спорту.

Привітати переможців прийшли: заступник начальника відділу з питань фізичної культури і спорту ОДА Микола Петренчук, заступник начальника управління освіти і науки ОДА Олег Пекарський, голова профспілки працівників культури Валерій Черепуха тощо.

До десятки кращих спортсменів-інвалідів з параолімпійських та дефолімпійських видів спорту ввійшли:

Марина Ятло - срібна призерка чемпіонату світу з плавання, чемпіонка України, володарка Кубка України, член збірної команди України серед спортсменів з вадами зору.

Любов Семенюк - бронзова призерка чемпіонату світу з пауерліфтингу, чемпіонка України, володарка Кубка України, член збірної команди України з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату. Володарка ліцензії для участі в Параолімпійських іграх 2012 року в Англії.

Наталія Ніколайчик - бронзова призерка чемпіонату світу із дзюдо, чемпіонка України, член збірної команди України із дзюдо серед спортсменів з вадами зору.

Олександр Помінов - бронзовий призер чемпіонату світу із дзюдо, чемпіон України, член збірної команди України із дзюдо серед спортсменів з вадами зору.

Ірина Мирончук - чемпіонка України з легкої атлетики, кандидат до складу збірної команди України з легкої атлетики серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату. Вадим Усачик - бронзовий призер України з пауерліфтингу, володар Кубка України, кандидат до складу збірної команди України з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату.

Віталій Попок - чемпіон України з настільного тенісу, володар Кубка України, член збірної команди України з настільного тенісу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату.

Валентин Пилипака - призерка чемпіонату України з кульової стрільби, кандидат до складу збірної команди України з кульової стрільби серед спортсменів з вадами слуху.

Катерина Гусєва - чемпіонка України, член збірної команди України із дзюдо серед спортсменів з вадами слуху.

Сергій Драч - призер чемпіонату України з легкої атлетики, кандидат до складу збірної команди України з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху.

17.02.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 17.02.2011p. 
На головну сторінку