Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №489 від 24.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Підстрелила відразу трьох

У місті атомників тишу суботнього ранку порушили постріли. Таким чином завершився конфлікт між двома жителями Кузнецовська та молодою жінкою. До 21-річної киянки Вікторії (уродженки Кузнецовська) нібито почали чіплятися на вулиці 32-річний Павло та 31-річний Олексій, відсіч яким вона вирішила дати кардинально - застосувавши зброю. А от 20-річній Юлії, яка намагалася розборонити учасників конфлікту і стала свідком цієї історії, довелося непереливки.

О 6.30 на пульт централізованої охорони Кузнецовського ВДСО надійшов сигнал тривоги з одного із магазинів на майдані Вараш. У цей же час черговому міського відділу міліції по спецлінії “102” схвильований жіночий голос повідомив про те, що поблизу автозупинки “Грибки” вчинилася бійка, один з учасників якої застосував вогнепальну зброю. Є потерпілі.

Під час приїзду на місце події працівники міліції виявили п’ятьох молодих людей з різними тілесними ушкодженнями, серед яких, як пізніше з’ясувалося, троє - з вогнепальними пораненнями.

Усіх доправили до приймального відділення медико-санітарної частини, де лікарі зафіксували тілесні ушкодження у вигляді вогнепальних поранень у 32-річного Павла, 20-річної Юлії, 31-річного Олексія та забої у 21-річної Вікторії. До того ж, усі четверо перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Наступною “зупинкою” для учасників конфлікту став міський відділ міліції, де з’ясовувалися причини та обставини події. У цей же час працівники міліції провели огляд місця події та вилучили пістолет.

Під час попередньої перевірки з’ясувалося, що через конфлікт, який переріс у бійку, 21-річна Вікторія, яка мала у власності зареєстрований пристрій для відстрілу патронів споряджених гумовими кулями, застосувала його з метою самозахисту, влучивши при цьому в трьох осіб.

Наразі за цим фактом проводиться перевірка, за результатами якої буде з’ясовано наявність чи відсутність ознак злочину чи іншого правопорушення в діях учасників конфлікту та прийнято рішення про порушення кримінальної справи чи відмову в її порушенні.

Міліція звертається до жителів міста з проханням, у всіх випадках, коли вам стала відома інформація про скоєння злочину або ж ви стали очевидцем події - негайно повідомляйте до чергової частини міліції за номерами телефонів “102” (безкоштовно з усіх телефонів) та 2-10-02. Ваше повідомлення про злочин може врятувати чиєсь життя. Не будьте байдужими!

24.02.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 24.02.2011p. 
На головну сторінку