Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №490 від 03.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ігри

“Свобода” від автоматів

Напередодні чергової сесії Рівнеради до депутата Рівнеради, голови постійної комісії з питань захисту прав людини, законності та правопорядку Олександра Лащука (фракція “Свобода”) надійшло звернення від мешканців будинку № 1 на вул.Н.Хасевича. У будівлі функціонує два гральні заклади, що створює незручності для жителів - голосна музика, яскрава світлова реклама, не кажучи вже про нічні бійки.

“До нас не вперше звертаються мешканці Рівного щодо протизаконної діяльності гральних закладів, - говорить Олександр ЛАЩУК. - Ситуація у сфері грального бізнесу дійшла до критичної точки. Мені по-батьківськи шкода наших дітей, котрі вже потрапили в цю страшну залежність. Мені радять не пхати свого носа у брудний бандитський бізнес. Але найстрашніше - це байдужість”.

Відтак члени постійної комісії з питань захисту прав людини, законності та правопорядку вирішили звернутися до прокуратури Рівного та санепідемстанції з приводу законності розміщення грального закладу на вул.Н.Хасевича та запропонували створити депутатську комісію для перевірки його діяльності.

Окрім того, на сесії Рівнеради за пропозицією Олександра Лащука було дано протокольне доручення про створення депутатської слідчої комісії щодо діяльності гральних закладів у Рівному.

03.03.2011



Рівне-Ракурс №10 від 03.03.2011p. 
На головну сторінку